DENİZLİ İMZALI ROKETLER DÜŞMANA KORKU SALIYOR

TSK tarafından Fırat Nehri’nin doğusunda icra edilen Barış Pınarı Harekatı sürerken, bölgede görev yapan Denizlili askerlerden ise selamlar geliyor.

  • 17 Ekim 2019 - 18:54
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Suriye’nin kuzeyinde oluşturulmak istenen terör koridoruna karşı Fırat Nehri’nin doğusunda başlatılan Barış Pınarı Harekatı dokuzuncu gününe girdi. 9 Ekim’de başlatılan operasyonda Türk Silahlı Kuvvetleri, bölgedeki PKK, PYD/YPG ve DAEŞ unsurlarını temizlemeyi hedefliyor. Sakarya, Kayseri ve Denizli’den giden komandoların yanı sıra özel kuvvet komutanlığına bağlı bordo bereli askerlerin görev aldığı operasyonun 9.gününde bölgeden Denizli’ye çok özel mesajlar geliyor...

ÇOK BEĞENİLDİ VE PAYLAŞILDI

Bölgede görev yapan askerlerden birisi F16 uçağına monte edilmiş teröristlerin korkulu rüyası olan bombalardan birisinin üzerine ‘Barış Pınarı 2019, Honazlı Her yerde’ yazısını yazdı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf kısa sürede çok sayıda beğeni aldı. Çok sayıda paylaşımın yapıldığı paylaşımın altına da kahraman Mehmetçiğe başarı dileklerini içeren yüzlerce yorum yapıldı.

TAVAS MESAJI DİKKATLERDEN KAÇMADI

Sosyal medya üzerinde paylaşılan bir mesaj daha dikkatlerden kaçmadı. Tavaslı bir askerimizin bir bomba üzerine yazdığı Tavas yazısıda büyük beğeni topladı.