DENİZLİ ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ YENİ YÖNETİMİNİ TANITTI

Denizli’ye bu sezon bireysel ve takım branşlarında madalya ve kupalar kazandıran Denizli Engelliler Spor Kulübü, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensupları ile bir araya geldi.

  • 14 Temmuz 2019 - 01:08
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Kulüp Başkanı Ramazan Altuğ, “Gerekli desteği alabilirsek, Denizli’yi başarı ile temsil ederiz. Hedefimiz Paralimpik Olimpiyatlarına sporcu gönderebilmek” dedi. Denizli Engelliler Spor Kulübü yönetim ve sporcuları Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde  bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Ampute Futbol 2. Lig’inde 2. Olarak Denizli’yi 1.Lig’de temsil etmeye hak kazanan kulübün başkanı Ramazan Altuğ, yeni yönetimini tanıtarak hedeflerinden söz etti.

YENİ YÖNETİM TANITILDI

Bireysel ve takım sporlarında başarılı sporcular yetiştiren Denizli Engelliler Spor Kulübü’nün yeni yönetimi Başkan Ramazan Altuğ, Başkanvekili Çağatay Hozer, Sponsorluklardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Niyazi Gümüşer, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Ayhan Çimendağ, Ar-Ge ve Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Kırmızı’dan oluşuyor. Kulübün yeni yönetimi ile hedef büyüttüğünü belirten Altuğ, hem takım hem de bireysel sporlarda milli takımlara sporcu kazandırmak istediklerini söyledi.