DENİZLİ CHP’DE, İMAR VE BÜTÇE EĞİTİMİ

CHP Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı ile Parti Okulunun işbirliği ile hazırlanan ve tüm illerde uygulanan “Bütçe ve İmar” konulu eğitim Denizli’de yapıldı.

  • 06 Eylül 2021 - 15:14
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen eğitim çalışmasına, İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, İlçe Başkanları ile Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Çalışma öncesinde eğitime katılanlara yönelik bilgilendirme yapan Genel Merkez Eğitim Koordinatörü Necdet Bardan “Yerel de iş başı yaptığı günden bu yana geçen süreçte “Derman Belediyecilik” hedefinde önemli sınavlar veren Belediye Başkanlarımız, İktidar olamadığımız yerel yönetimlerde başarılı ve haktan yana duruş sergileyen meclis üyelerimiz deyim yerindeyse, genel iktidarımıza giden yolda önemli mücadele gücü oluyor. Çalışmamız Yerel de yaşayanları yakından ilgilendiren, stratejik açıdan geleceği planlayan bir çalışma olacak. “dedi.

ÇAVUŞOĞLU:EĞİTİM ÖNEMLİ

Eğitim öncesi katılımcılara hitap eden  CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu ise eğitimin önemine dikkat çekti. Çavuşoğlu “İktidar olmak için eğitim, bilgi son derece önemli.Yerelde iktidar olmak, halktan yana bütçe oluşturmak ve halkın yararına imar düzenlemeleri yapmak önemli. Bu çalışmalar geleceğe ışık tutacak.” Dedi.

İKİ KONU DA EĞİTİM

Konuşmalar sonrasında Genel Merkez eğitimcileri Tülay Bayır ve Emel Tangobay “İmar ve bütçe” konularında eğitim verdi. Yaklaşık 3 saat süren eğitim soru-yanıtlar ile sona erdi.