DENİZLİ BAROSU'NDAN TTB'YE DESTEK

Denizli Barosu yaptığı açıklama ile TTB’ye ve sağlık çalışanlarının karşı karşıya kaldıkları durumun kendilerini derinden üzdüğünü ifade ederek TTB’nin her zaman yanında olduklarını dile getirdi.

  • 23 Eylül 2020 - 08:03
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Türk Tabipler Birliği, dolayısıyla hekimler günlerdir MHP çevresinin sistematik saldırısına maruz kalırken TTB’ye destek açıklamaları da her geçen gün artıyor. Çeşitli siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri TTB’nin yanında olduklarını dile getirirken sosyal medyada milyonlarca yurttaş TTB’ye destek paylaşımlarında bulundu. Denizli’den bir destek de Denizli Barosu Başkanlığından geldi. Denizli Barosu yayımladığı açıklama ile Türk Tabipler Birliğinin her zaman yanında olduğunu duyurdu.

“MİNNET BORCUMUZU NE YAPSAK ÖDEYEMEYİZ”

Denizli Barosu Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Sağlık çalışanlarının değerinin en çok bilinmesi gerektiği bu zorlu günlerde, karşı karşıya geldikleri durum bizi şaşırtmış, derinden üzmüştür.  Özellikle pandemi sürecinde hayatlarını riske atarak, canlarını feda ederek, en büyük emeği sarf eden sağlık çalışanlarımıza minnet borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz.”

“SAĞLIK ÇALIŞANLARI YAŞAMIN TEMİNATIDIR”

Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ sözünün hatırlatıldığı açıklama şu ifadelerle son buldu; “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz” sözünü hatırlatarak, yaşamın teminatı olan tabiplerimizle ve tüm sağlık çalışanlarımızla beraber olduğumuzu ve tabiplerimizin meslek örgütü olan Türk Tabipleri Birliği'nin her zaman yanında olduğumuzu tüm kamuoyuna saygılarımızla sunarız.”