DENİZLİ ADD'YE ZİYARETÇİ AKINI

Kısa süre önce Denizli Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı olarak göreve başlayan Kadem Özbay, birbirinden değerli ziyaretçilerini ağırlıyor.

  • 02 Aralık 2019 - 18:49
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Eğitim-İş Şube Başkanlığı döneminde Denizli'de bir çok etkili çalışmaya imza atan Kadem Özbay, şimdi ise Denizli ADD başkanlığıyla heyecan uyandıran bir isim olarak yerini aldı.

17 Kasım tarihinde yapılan genel kurulda güçlü bir kadroyla başkan olan Kadem Özbay, 20 Kasım tarihinde koltuğa geçti ve ziyaretçilerini kabul etmeye başladı.

Dernek toplantılarını gerçekleştiren ve gençler ile bir araya gelerek Denizli ADD'de gençlik dönemi başlatmayı hedefleyen Özbay ve ekibi önemli isimlerden de ziyaretler almaya devam ediyor.

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Baro Başkanı Müjdat İlhan, Eğitim-İş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan, Eğitimsen Sendikası Denizli Şube Başkanı Mehmet Dede ve eğitim camiasından bir çok ziyaretçiyi ağırlayan ADD Denizli Başkanı Kadem Özbay ve yönetimi ADD'de heyecanı tetiklemeyi başardılar.

Yeni üyeler almaya başlayan ve ADD Denizli'de gençlik hareketinin öncüsü olacaklarını kaydeden Özbay; "Bizleri ziyaret ederek yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Üye kayıtlarını almaya başladık. Denizli ADD'de hareketli bir dönemi başlatmayı hedefliyoruz. Dernek faaliyetlerimiz çok kısa bir süre içerisinde başlayacak. Bu dönemde bizlere destek sözü veren ve yanımızda olduğunu bildiren herkese sizlerin aracılığıyla bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.