DEMİRCİ’DEN BAYRAM ÇIKARMASI

Cumhuriyet Halk Partili Sedat Demirci Ramazan Bayramı dolayısıyla Denizli’yi adım adım gezdi. Denizli merkez ve 11 ilçeyi dolaşan Demirci partilileri ve vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı.

  • 06 Mayıs 2022 - 16:40
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Cumhuriyet Halk Partili Sedat Demirci Ramazan Bayramı dolayısıyla Denizli’nin ilçelerine adeta çıkarma yaptı. Bayram vesilesi ile Denizli merkez ve 11 ilçeyi ziyaret eden Demirci partilileri ve vatandaşlarla hem bayramlaştı hem de sorunlarını dinledi. Bayram ziyaretlerine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve CHP İl yönetiminden isimler katıldı. Ramazan Bayramı’nın 1. Günü ilk olarak il başkanlığında başlayan bayramlaşma programı ardından Tavas, Serinhisar ve Acıpayam’da sürdü. İkinci gün ise Honaz, Bozkurt, Çivril, Bekilli, Çal ilçelerini ziyaret eden CHP’li Demirci bayramlaşma programını üçüncü gün de sürdürdü. Babadağ, Buldan ve Güney ilçelerini de üçüncü gün ziyaret eden Demirci ilçelerde vatandaşlar ve parti üyeleri ile bayram kucaklaşması yaşadı. 

Partilileri ve vatandaşları ile ilçelerde sohbet eden Demirci yaşanan sorunlar hakkında partisinin ve kendisinin çözüm önerilerini söyleyerek fikir alışverişinde bulundu. Demirci’nin bayram çıkarması partilileri tarafından da takdirle karşılandı. Demirci bayram ziyaretleriyle ilgili “Bayram bizlerin birlik dayanışma içinde olduğumuz güzide günlerimizden. Biz de bu bayram güzel Denizli’mizin ilçelerini ziyaret ederek hem partililerimizi hem de vatandaşlarımızın bayramını kutladık. Bizi sevgiyle kucakladıkları için tüm ilçelerimize teşekkür ederim.” dedi.


Haber Foto Galeri