DEFİNE ARAYAN ŞAHSIN UÇURUMUN DİBİNDE CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Denizli'nin Babadağ ilçesinde kaçak kazı yaparak define avına çıkan vatandaş bir süre sonra jandarma devriyesine yakalandı. Jandarmadan kaçarken talihsiz bir kaza yaşayan şahıs hayatını kaybetti.

  • 04 Ağustos 2019 - 00:57
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Olay Babadağ ilçesinin Bekirler Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. 46 yaşındaki Ayhan Bayrak ve yanında bulunan bir kişi daha define aramak için kaçak kazı yapmaya başladılar. Bir süre sonra jandarmanın devriyesini farkeden ikili jandarmadan kaçmaya başladı. Jandarma kaçan şahısları takibe aldı. Kovalamaca sonucunda bir süre sonra Ayhan Bayrak ve yanında bulunan arkadaşı gözden kayboldu.

Fakat Ayhan Bayrak eve dönmeyince ailesi olayı jandarmaya bildirdi. Durum üzerine tekrar harekete geçen jandarma ekipleri AKUT ve jandarma köpekleriyle arama bölgede arama başlattı. Bir süre sonra 40 metrelik bir uçurumun dibinde bulunan Ayhan Akar'ın öldüğü tespit edildi.

Jandarma olayda Ayhan Akar'ın yanında bulunan kişiyi bulmak için harekete geçti. Talihsiz adamın cesedi otopsi için Sarayköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: Meriç Ulukuş