DAVUTOĞLU’NA DENİZLİ BAROSU’NDAN ATTIĞI TWEET YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Denizli’de gün boyu ziyaretlerine devam eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın ziyaretlerinden biriside Denizli Barosu’na oldu.

  • 17 Kasım 2022 - 16:58
  • Son Güncelleme : 17 Kasım 2022 - 17:05

Denizli Barosu Başkanı Adnan Demirdöğer’i ziyaret eden Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ ve ekibi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

Güvenlik meseleleri, hukuk devleti olma, göçmen sorunu gibi konuların masaya yatırıldığı görüşme yüzlerde tebessüm oluşturan bir anı ile ölümsüzleşti. 


KAHKAHALARLA KARŞILANAN TWEET

Ahmet Davutoğlu’nun twitter’e düşen haberini göstererek; “Cumhurbaşkanları kullansın diye alınan ve hatta başbakanlık dönemimde benim de kullandığım uçakla uyuşturucu taşındı” açıklamasını retweet yaptı. Paylaşımını yaparken de Denizli Barosu Başkanı Adnan Demirdöğer’e; “Sende Haziran-Kasım 2015’te neler oldu merak etmiyor musun?” paylaşımına ‘Ahmet bey yavaş yavaş açılıyorsunuz. Bilmediklerimizi anlatın lütfen. Denizli Baro başkanımızı makamında ziyaret ediyorum. O da merakla Haziran-Kasım 2015’i arasında ne oldu diye merak ettiğini söyledi’ notunu düşünce toplantıdan kahkahalar yükseldi.

Toplantının ilerleyen dakikalarında Türkiye Barolar Birliği Başkanı arıyor diyerek toplantıda 2-3 saniyelik sessizlik oluşmasını sağlayan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, ikinci defa kahkahalar atılmasına sebep oldu.


ASGARİ ÜCRETİN ALTINDA ÇALIŞAN AVUKATLAR VAR!

Toplantıda avukatlık mesleğiyle ilgili sorunları da dile getiren Denizli Barosu Başkanı Adnan Demirdöğer, siyasi çalışmalarınızda mesleğimizle ilgili sorunları da dile getirmeniz bizler için çok önemli dedi. Dömirdöğer; “Şu an büyükşehirlerden Denizli’ye çok fazla nakil alan avukat arkadaşımız var. Genç meslektaşlarımızın bir çoğu işsiz yada artık home ofice çalışıyorlar. Home ofice çalışan bir çok meslektaşımız ise müvekkilleriyle kafelerde buluşmak zorunda kalıyorlar. Denizli’de bazı avukat arkadaşlarımız asgari ücretin altında maaş alıyor” diyerek Özdağ’a parti çalışmalarında avukatlarında meslek sorunlarını dile getirmesi konusunda ricada bulundu.