DANS VE TUTKU DOLU 8 MART GECESİ!

20. Cadde Dans Akademisi öğrencileri ve Trio Chocolate, Denizli'de unutulmaz bir kadınlar günü partisi için buluştu!

  • 09 Mart 2023 - 10:39
  • Son Güncelleme : 09 Mart 2023 - 11:32

Denizli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü unutulmaz bir dans gecesiyle kutladı! Şehirdeki en popüler eğlence mekanlarından Lemar Bistro, özel konseptli bir dans partisi düzenledi. Gecenin yıldızı ise Kübalı müzik grubu Trio Chocolate oldu.


20. Cadde Dans Akademisi'nin çarşamba günleri düzenlediği dans etkinlikleri, kadınlar günü için özel bir şekilde dekore edilerek katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Trio Chocolate'ın canlı müzikleri ve enerjik latin dansları, gece boyunca herkesi dans etmeye ve eğlenmeye davet etti.


Ceren Oruç, Mehmet Can Kara, İrem Nur Evran, Musa Mert Doğan, Hatice Öz, Hakan Gidiş, Bedirhan Hamdi Mutlutürk, Gülnur Şen isimli 20. Cadde Dans Akademisi öğrencileri geceye özel bir dans gösterisi sundular. Yaklaşık 1 ay boyunca 8 Mart için özel bir koreografi çalışarak hazırlanan öğrenciler, davetlilerden büyük alkış aldılar.


Gecenin sonunda, geceye destek olan Yavansu Çiftliği adına Eyüp Hazar ve Trio Chocolate grubuna plaket sunuldu. Ayrıca, 20. Cadde Dans Okulu'nun hocalarından Kaan Çetin için 25. yaş günü kutlaması yapıldı ve pastası kesildi. Bu sürpriz kutlama, geceye ayrı bir anlam ve renk kattı.


Kadınların büyük ilgi gösterdiği gecede, Lemar Bistro'nun özel menüsü ve ikramları da damaklarda unutulmaz bir tat bıraktı. Dans edenlerin keyifli anları, sıcak ve samimi atmosferiyle Lemar Bistro'nun kadınlar günü kutlamaları, Denizli'nin en renkli etkinliklerinden biri oldu.


8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Denizli'de Lemar Bistro'daki dans partisiyle tam bir şölene dönüştü. Her hafta 20. Cadde Dans Akademisi'nin düzenlediği dans etkinlikleri, bu yıl Trio Chocolate'ın muhteşem performansıyla taçlandı.

Yorumlar (1)

  1. Mehmet Can KARA
    • 09 Mart 2023 - 13:48

    Harika geceydi emeği geçen herkese teşekkürler. Haberiniz içinde..