CUMHUR İTTİFAKI MİLLETİN ÇİZDİĞİ İSTİKAMETTİR

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Karahasanlı Mahallesi’ndeki hemşerileri ile bir araya geldi. MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş’ın da katıldığı toplantıda Cumhur İttifakı çatısı altındaki birlikteliğin önemine işaret eden Başkan Subaşıoğlu, “Cumhur İttifakı, milletin beklentisi doğrultusunda kurulmuş, kutsal bir birlikteliktir. AK Parti ve MHP’nin yol arkadaşlığı, milletin çizdiği istikametin gereğidir. Bize yalnız milletimiz istikamet çizebilir. Bunu da bilen bilir. Buradaki birlikteliğimiz, Türkiye’nin aydınlık geleceğine sahip çıkışımızın fotoğrafıdır. İnşallah 31 Mart’ta sandıkta yeni bir zafer kazanacağız” dedi.

  • 08 Şubat 2019 - 13:39
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Karahasanlı mahalle sakinlerine geride kalan 5 yılda yapılan, gelecek dönemde de yapılacak olan projeleri ve hizmetleri anlatan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na, Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen ve AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç eşlik etti.

Başkan Subaşıoğlu, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Merkezefendi için, Merkezefendililer için çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Türkiye’nin parmakla gösterdiği, marka ilçe olan Merkezefendimize eğitimden spora, sanattan kültüre, 7’den 70’e bütün vatandaşımıza hitap eden birçok hizmet ve proje kazandırdık. Hedefimiz daima en iyisini yapmak oldu. Yaptığımız projelerin üzerine koyarak ilerleyeme devam edeceğiz. Vatandaşıyla, esnafıyla bir olduk, beraber olduk, Merkezefendimizi ‘vizyon ilçe’ yaptık” dedi.

“BU BÖLGEMİZ APAYRI BİR MERKEZ HALİNE GELİYOR”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Karahasanlı bölgemiz apayrı bir merkez haline geliyor. Karahasanlımız hem merkez noktada, hem de TOKİ konutlarının olduğu bu bölgede ayrı bir merkez haline geliyor, güzelleşiyor. Karahasanlımız çok daha güzel olacak. Sizler buraya geldiniz, toplantımızı güzelleştirdiniz. Allah sizlerden razı olsun. Bizler de Merkezefendi Belediyesi olarak buraya güzel hizmetler yaptık. Yollar yaptık, okullar yaptık, kapalı pazar yeri yaptık. Şimdi bölgemize kazandıracağımız camimizin yapımını hızlı bir şekilde tamamlıyoruz. Önümüzdeki günlerde Hacıeyüplü’yü Karahasanlı ’ya kısa yoldan buraya bağlayacağız. Önümüzdeki dönemde hizmetlerimiz devam edecek, vizyon projelerimizin sayısı artacak” dedi.

“GÜZEL BİR KONFEKSİYON VE PAKETLEME TESİSİ YAPACAĞIZ”

Bölgede yaşayan kadınlara iş imkânı sağlanacağının altını çizen Başkan Subaşıoğlu, “Değerli hemşerilerimiz çok kıymetli hanımefendiler çok güzel projeler olacak bu dönem. Bu akşam ilk defa burada söylüyorum. Burada sosyal tesis olarak yapılan bir bina var. O binamız ile ilgili Denizli’deki tekstil sahibi arkadaşlarımızla, sanayicilerimiz ile bir çalışma başlattık. Oraya güzel bir konfeksiyon ve paketleme tesisi yapacağız. Bu tesiste burada yaşayan siz değerli hemşerilerimize iş verilecek. Sadece bu bölgedeki kadın kardeşlerimize iş imkânı sağlanacak. Bu bizim peşinde koşturacağımız işlerden birisi. 6-7 ay içerisinde buraya böyle güzel bir tesisi yaparsak sizler hem evinizde oturacaksınız, hem de fabrikaya servisle gitmeyeceksiniz. Burada sizlere iş imkânı sağlamak için güzel bir gayretin içerisindeyiz” şeklinde konuştu. 

“BU BİRLİK VE BERABERLİK MERKEZEFENDİ’NİN DAHA GÜZEL OLACAĞINI ANLATIYOR”

Büyük bir coşkuyla karşılandığını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Bugün biz buraya 31 Mart seçimleri ile ilgili sadece AK Parti’nin adayı olarak gelmedik. Ben aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi’nin de adayıyım. Yani Merkezefendi’ de Cumhur İttifakı’nın adayıyım. Hem AK Partimiz burada hem de Milliyetçi Hareket Partimiz burada. İşte bu birlik ve beraberlik Merkezefendi’nin daha güzel olacağını ortaya koyuyor. Bu güzelliğimiz, bu fotoğrafımız Merkezefendi’nin önümüzdeki dönem birlik ve beraberlik içerisinde çok daha güzel noktalara geleceğinin en önemli işaretidir. Sizlerin bugün burada göstermiş olduğu destek ve ilgi bizler için oldukça önemli. Sizler bizi büyük bir dikkatle dinlerken güzünüzdeki ışıltıyı görmemek mümkün değil. Sizlerin ışığı bizim yolumuzu ve geleceğimizi aydınlatıyor. Her zaman olduğu gibi istikameti milletimiz çiziyor, bizler de o yolda yürüyoruz” dedi.

“DEVLETİMİZİN BEKASI İÇİN CUMHUR İTTİFAKI ÇOK ÖNEMLİ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Cumhur İttifakı’nın bütün yönleriyle zaruri ve önemli olduğunu vurgulayarak, “15 Temmuz’dan bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeli güzel bir birliktelik sergiliyorlar. Ülkemizin geleceği için, devletimizin bekası için Cumhur İttifakı çok önemli. Ne yapıp ne edip bu ittifakı devam ettirmeliyiz. Siz değerli hemşerilerimizin 31 Mart tarihinde güçlü bir şekilde Merkezefendi’de, Denizli’de Cumhur İttifakı’nı öne çıkaracağını biliyoruz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınız, desteklerinizi esirgemediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum”

“ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN”

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş ise, “Milletin bekası için 15 Temmuz’dan sonra Cumhurbaşkanlığı Başkanlık Sistemi geldi. Bizler de milletimizin bekasını isteyenler olarak burada beraber toplanmış durumdayız. Çok şükür bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak AK Parti ile bir ittifak içinde bulunmanın gururu ve sevinci içindeyiz. Dualarınız, destekleriniz için Allah hepinizden razı olsun” dedi.