CÜBBELERİMİZİN YERE DÜŞMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, cübbelerinin yere düşmesine izin vermeyeceklerini dile getirerek, İzmir Barosu üyesi meslektaşları ve icra memuruna karşı yapılan saldırıyı kınayan bir açıklamada bulundu.

  • 17 Haziran 2021 - 04:48
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Başkan İlhan: “İzmir Barosu üyesi bir meslektaşımıza ve icra memuruna karşı  gerçekleştirilen saldırı sonrasında yakalanan fail savcılık tarafından tutuklama istemi ile  sevk edilmiş ve bugün yapılan sorgu sonucunda tutuklanmıştır. Mesleğimize ve meslektaşlarımıza yönelen  her türlü saldırı karşısında sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz. Mesleğimizin ve cübbelerimizin yere düşmesine izin vermeyeceğiz. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla sunarız.” dedi.

NE OLMUŞTU?

İzmir'de bir kişi, icra memurlarıyla birlikte haciz işlemi için giden avukatın ve çilingir olduğu iddia edilen kişinin başına silah dayadı.

İzmir'de bir kişi, icra memurlarıyla birlikte haciz işlemi için giden avukatın ve çilingir olduğu iddia edilen kişinin başına silah dayadı. O anlar çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kameralarınca görüntülenmişti. İzmir'de Av. Ege Ogeday Burduroğlu, bir icra memuru ve çilingirle birlikte bir iş yerine haciz işlemi için gitti. Bu sırada iş yeri sahibi olduğu iddia edilen kişi tarafından, önce çilingirciye silahını doğruldu ardından alacaklı vekil avukatına tekme atıp yaraladı. Aynı kişi, avukatı silahla tehdit etti. Tüm bu yaşanan anlar ise bir kişinin cep telefonuna kaydedilirken yaşanan olay çevredeki bir dükkanın güvenlik kameralarına da yansıdı.