ÇÖZÜM SOKAĞA İNMEK DEĞİL, SANDIK

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce ekonomik darboğaz ve bazı şehirlerde başlayan protestolar hakkında konuştu. Gökce "Seçim sokakta değil, sandıkta kazanılır, Denizli mitingi Türkiye’yi etkisi altına aldı" dedi.

  • 24 Kasım 2021 - 12:48
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce, Seçimin sokakta değil; sandıkta kazanılacağına vurgu yaparak sukünet çağrısında bulundu. Gökce, hemen seçim çağrısını yenilediği açıklamasında "Beceriksizler tarafından yönetilen yönetilemez hale getirilen ülkemiz özellikle ekonomi konusunda dip yapmış durumdadır. İktidara oy verenler de dahil olmaz üzere hepimiz, elitist zümre dışındaki herkes, bu ekonomik krizin altında eziliyor. Yaşadığımız bu süreçten kurtulmanın tek ve demokratik yolu hemen seçim sandığının kurulmasıdır" dedi. 

YAPTIĞIMIZ MİTİNG TÜM TÜRKİYE’Yİ ETKİSİ ALTINA ALDI 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in cumartesi günü Denizli'de gerçekleştirdiği mitinge vurgu yapan Mehmet Ertuğrul Gökce "Denizli Mitingi Türkiye için önemli bir miheng taşı oldu. Gerek Genel Başkanımızın söylemleri, gerek vatandaşlarımızın iktidara yönelik isyanı, gerekse toplanan kalabalık halkımız için umut, iktidar için korkuya sebep oldu. Artık erken seçimin zorunluluğu bir kere daha ortaya çıktı. Ancak iktidar temsilcileri korkudan konuyu saptırmak istiyorlar. Bizim mitinge katılım sayımızı hesaplamaya kalkan ama onu bile beceremeyen cahiller, matematik bilseler dolar bugün 13 TL'yi aşmazdı" dedi. 

HALKI GALEYANA GETİRMEK İSTİYORLAR 

Sokağa dökülmenin halka fayda getirmeyeceğini söyleyen Gökce "Mitingimizden duydukları rahatsızlık neticesinde halkı galeyana getirip sokağa dökmek isteyen kimdir? sormak istiyorum. Bu sorunun cevabı halkımızın vicdanında bellidir. Bu iş kimin çıkarınadır, hepimiz biliyoruz. Bu oyuna gelmemeliyiz, gelmeyeceğiz. Halkımızın sağduyulu olmasını ve iktidarın değişimi adına seçimin öncelikli hedef olması gerektiğini düşünüyorum. Mağdur edebiyatı yapmak isteyen beceriksiz ve cahillere fırsat verilmemelidir" sözleri ile açıklamasını tamamladı.