ÇOCUKLARIN KAVGASI MEYDAN MUHAREBESİNE DÖNDÜ

Denizli’nin Pamukkale İlçesi, Karşıyaka Mahallesi, 2383 Sokak içerisinde 2 çocuk arasında çıkan kavga tüm mahalleye sıçradı.

  • 30 Haziran 2019 - 23:26
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İddiaya göre, 14 – 15 yaşlarında komşu olan biri Türk diğeri Suriyeli iki çocuk kendi aralarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga etti. Bir süre sonra kavgaya çocukların babaları da dahil olunca kavga fiziksel boyuta taşındı. Çıkan kavgayı duyan mahalle sakinleri de sokağa inince kavga bir anda meydan muharebesine döndü.

Suriyeli olduğu iddia edilen baba ve oğlu evlerine kaçtı. Durum hemen emniyet güçlerine bildirildi. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polis, olası daha büyük bir olayın çıkmaması için adeta etten duvar örerek vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Vatandaşlar, ‘buralarda böyle şeyler olmamalı’ diyerek yaşanan olaya tepki gösterdi. Polis, kavga sonrası yaralanan baba ve oğulları için sağlık ekibi istedi. Kavgaya karışan Türk baba ve oğul ile Suriyeli baba ve oğul ifadeleri alınmak üzere Polis Merkezine götürüldü. Emniyet Güçlerinin zamanında müdahalesi ile olası istenmeyen olaylarında önüne geçilmiş oldu. Polis, sokağa dökülen vatandaşları sakinleştirerek evlerine gitmelerini istedi. Çıkan olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.