ÇOCUK TACİZCİSİNİN İLK VUKUATI DEĞİLMİŞ!

Geçtiğimiz günlerde Sarayköy’de meydana geldiği öğrenilen 14 yaşındaki çocuğun halk minibüsündeki taciz olayı sonrası şüphelinin aynı suçu ilk kez işlemediği öğrenildi.

  • 13 Ağustos 2020 - 11:04
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Sarayköy ilçesinde duyulmasının ardından infial yaratan çocuk tacizi olayının ardından şüphelinin ilk vukuatı olmadığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz cumartesi günü  olan 8 Ağustos’ta, Sarayköy ilçe minibüsünde 14 yaşındaki kız çocuğuna tacizde bulunan Yunus.Ç (32), kızın çığlık atmasının ardından, minibüsten kaçmaya çalışmıştı. Kapıları açmayan sürücü minibüsü Sarayköy İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne götürerek şüpheliyi güvenlik güçlerine teslim etmişti. Olayın ardından kız çocuğu ve yanında bulunan annesi şüpheli hakkında şikâyetçi olmuştu. Şüpheli emniyetteki sorgusunun ardından Sarayköy Adliyesine sevk edilmişti. Yunus.Ç çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Kocabaş Cezaevine gönderildi.

DAHA ÖNCE AYNI SUÇU İKİ KERE DAHA İŞLEMİŞ

Sarayköy ilçesinde şok etkisi yaratan olayın şüphelisi olan Yunus.Ç’nin aynı suçu ilk defa işlemediği ortaya çıktı. Daha önce Nazilli Halk Minibüsünde bir kadına yönelik tacizde bulunan Y.Ç’nin 6.5 yıl hapis cezası aldığı ortaya çıktı. Dosyanı temmize gitmesinin ardından Yargıtay kararı beklendiği için cezaevine girmediği öğrenildi.

TÜM SUÇLARI MİNİBÜSLERDE İŞLİYOR

Yaptığı ilk taciz suçunun ardından 6.5 yıl ceza alan ve cezaevine gönderilmeyen Yunus.Ç, ilk suçunun ardından ikinci suçunu ise Denizli şehir merkezinde hizmet veren Pamukkale Üniversitesi dolmuşlarında işlemiş. Şüphelinin bu sucuyla alakalı dosyanın ise Bölge Adliye Mahkemesi (BAM)  de olduğu öğrenildi.

KAYNAK: saraykoy.com.tr