ÇOCUĞUNUN YOLUNU GÖZLÜYOR!

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde yaşayan Feyzullah Kargın, eşi Tuğba Kargın'ın 7 yaşındaki oğlu Eymen'i habersiz bir şekilde alarak evden ayrılmasının ardından 14 aydır çocuğunu göremiyor. Eşinin nereye gittiğine dair hiçbir bilgisi olmayan Kargın, karakola kayıp ihbarında bulunsa da çocuğuna kavuşamadı.

  • 09 Mart 2023 - 14:00
  • Son Güncelleme : 09 Mart 2023 - 14:11

Çocuğunun velayeti kendisinde olan ve boşanma süreci devam eden Kargın, çocuğunun eğitimden uzak kaldığını da iddia ediyor. Oğlu Eymen'in, okula kayıtlı olmasına rağmen hiçbir zaman okula gitmediğini söyleyen Kargın, Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişlerinin okula gitmeyen çocukları takip etmek için evlerine geldiğini belirtti. Eymen'in okula gitmediği için eğitim hakkının da elinden alındığını düşünen Kargın, çocuğunun okul kaydının Dodurga'da olduğu için başka bir okula kaydının da mümkün olmadığını ifade etti.

Kargın, oğlunun kaybolduğu günden beri sürekli çocuğunu aradığını ve hayatından endişe ettiğini söyledi. Oğlunun fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak yardım isteyen Kargın, görenlerin ve duyanların polise haber vermelerini istiyor.