ÇİVRİL'DE TRAFİK KAZASI: 4 ÖLÜ, 3 YARALI

Denizli'nin Çivril ilçesi Iğdır kavşağında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Kaza, saat 22.00 sıralarında gerçekleşti. Niyazi Kılıç yönetimindeki 20 AGB 921 plakalı otomobil, ana yola çıkan Yiğitcan Küçük'ün kullandığı 64 ACL 194 plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar yol kenarına savruldu ve hurdaya döndü.

  • 23 Nisan 2023 - 03:19
  • Son Güncelleme : 23 Nisan 2023 - 03:30

Kazanın ardından olay yerine ambulans, itfaiye ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobilde bulunan Çağdaş Bozkurt, Yağmur Demir ve Başak Su Doğru'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Sürücü Niyazi Kılıç da ağır yaralı olarak Çivril Devlet Hastanesi'ne sevk edildi, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Minibüste bulunan Uşak'ın Sivaslı İlçesi Belediye Başkanı Hürrüyet Şafak’ın oğlu Mert Veli Şafak, Mustafa Bozkurt ve sürücü Yiğitcan Küçük ise yaralandı ve ambulanslarla en yakın hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri morga kaldırıldı.

Kazanın şiddetiyle hurdaya dönen araçlar, çekici yardımıyla bölgeden uzaklaştırıldı. Kazayla ilgili soruşturma ise sürüyor.