ÇIRAKLIK DÖNEMİ BİTTİ ŞİMDİ USTALIK DÖNEMİ

Denizli Bozkut Belediye Başkan Adayı Birsen Çelik, Bozkurt'ta Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuştu. Demokrasi ve Atatürk'te birleştiklerini dile getiren Bozkurt'un koordinasyon merkezi açılışına yoğun katılım vardı.

  • 25 Şubat 2019 - 18:18
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Millet İttifakı Bozkut Belediye Başkan Adayı CHP'li Birsen Çelik, Demokrasi ve Atatürk’te birleştiklerini dile getirdi.

Bozkurt’ta Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan CHP Belediye Başkan Adayı Birsen Çelik, “Biz millet ittifakıyla Demokraside, Mustafa Kemal Atatürk'te birleştik. Türküm Doğruyum Çalışkanım sözlerinde birleştik. 5 sene önce teveccühte bulundunuz beni belediye başkanı yaptınız. Belediye başkanlığı dönemimde çok çalıştık. Vadettiğimiz herşeyi yapmaya çalıştık. Tüken değil üreten bir belediye haline geldik. Buna da devam edeceğiz. Şimdi 31 mart seçimleri var. Bu Bozkurt belediyesi ve Birsen Çelik için güvenoyu, bu güvenoyuna var mısınız? Ben güveninizi boşa çıkarmadım. Hep çalıştım ve yine çalışacağım. Ama bu tek başına Birsen Çelik'in işi değil. Bu işi sizlerle birlikte başaracağız" dedi.

Artık bizim çıraklık dönemimiz bitti ustalık dönemimiz başlıyor diyen Birsen Çelik; "Bu dönemde Bozkurt'u mutlu ve üretken bir hale getireceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Mikrofonun azizliğine uğrayan Birsen Çelik 10 saniyelik bir süre mikrofondan ses alamadı. O anlarda Çelik'e yardım için ekibinden gelen kişiler mikrofon sorununu çözdü. Mikrofon tekrar çalışır vaziyete geldiğinde ise "SESİMİZİ HİÇ KESEMEYECEKLER" diyerek espiri yapan Çelik, vatandaşların yüzünü güldürdü.