CİNNET GEÇİREN ANNE TUTUKLANDI İŞTE TÜM DETAYLAR

Haber sitemizin yaptığı haber ile Denizli gündeminde bomba etkisi yaratan cinnet haberinin ardından araştırmalarımız sonucu yeni gelişmelere ulaştık.

  • 07 Nisan 2020 - 18:41
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'nin ilk olarak Haberci Kuş'tan okuduğu "4 YAŞINDAKİ OĞLUNU BOĞARAK ÖLDÜREN ANNE" haberinin ardından bir dizi gelişmeler yaşandı. Anne polise teslim olurken konuyla ilgili ayrıntılarda gün yüzüne çıkmaya başladı.

NE OLMUŞTU?

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi, Yenişehir Mahallesi, 402 Sokak, Örnekkent, G Blok’ta meydana gelen olay yürekleri yaktı.

Edinilen bilgiye göre, cinnet geçiren anne 4 yaşındaki oğlu Ali S. K.’yi gece saatlerinde boğarak öldürdü. Olayın üzerinden saatler geçtikten sonra sabaha karşı kardeşini arayarak durumu anlatan anne, çocuğunu boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Olayı hemen sağlık ekiplerine ve polise ihbar eden kardeşi sayesinde sabaha karşı olay yerine gelen sağlık ekipleri maalesef 4 yaşındaki Ali S. K.’nin cansız bedeni ile karşılaştı. Cinnet geçiren anne ise polis gözetiminde emniyete götürüldü

Çocuğun babasının ise Hatay’da asker olduğu öğrenildi.

ANNE OĞLUNA NE OKUTMAYA ÇALIŞTI?

Bir süredir psikolojik sorunlar yaşayan ve eşi askerlik görevi nedeniyle Hatay'da olan kadının, gece saatlerinde oğluna Kelime-i Şehadet getirtmeye çalıştığı ve çocuk yapamayınca boğduğu bilgisi elimize ulaştı. Kadının olayı kardeşine anlattıktan sonra polise kendisi teslim olduğu öğrenildi.

Cinnet geçiren anne çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken anne N.K.'nin, kocasıyla 4-5 aydır görüşmediği, Sarayköy'de görev yapan bir Gençlik Spor Müdürlüğü personeli olduğu öğrenildi.