CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

Denizli'de ev sahibi ile kiracı arasında tartışmada ev sahibi olan bacanağını öldüren katil zanlısı yakalandı.

  • 21 Mart 2019 - 13:53
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Polisin her yerde aradığı 42 yaşındaki zanlı, Manisa’nın Salihli ilçesinde saklandığı kardeşinin evinde yakalandı.

Olay, 18 Mart Pazartesi günü Pamukkale ilçesi Karşıyaka Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ev sahibi Çetin Gökbel ile kiracısı olan bacanağı H. D. arasında tartışma çıktı. Alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada silahlar çekildi. Kiracı alan zanlı bacanağını göğsünden yaraladı. Olayın ardından olay yerine çağrılan sağlık ekipleri ağır yaralı Gökbel'i 112 ambulansı ile hastaneye kaldırdı. Hemen tedavi altına alınan ev sahibi burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

MANİSADA YAKALANDI

Polis kaçan 42 yaşındaki zanlıyı bulmak için hemen çalışma başlattı. Bölgede drone ile denetim yapan polis, buna rağmen bir ize rastlanmadı. Ekipler kaçan zanlıyı bulmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmanın ardından kaçan zanlının Manisa’da olduğu bilgisine ulaşıldı. Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen ekipler, H.D.’yi saklandığı kardeşinin evinde gözaltına aldı. Zanlı, Denizli’ye gönderildi.

KIZIMI TACİZ ETTİ BENDE ÖLDÜRDÜM

Katil zanlısı bacanağın verdiği ilk ifadede kızının taciz edildiğini cinayeti bu sebeple işlediğini söylediği öğrenildi.