CHP'Lİ GENÇLERİN SEÇİM HEYECANI

CHP Denizli İl Örgütü devam eden kongre süreçleri ile gündemde. Son süreçte İl Kongresi’nin tarihi netleşirken Gençlik Örgütleri de seçim için kolları sıvadı.

  • 27 Ocak 2020 - 19:13
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

CHP Gençlik Örgütleri Denizli’de seçim için harekete geçti. 19 ilçeden 7’sinde seçime hazırlanıyor. 19 ilçenin 12’sine ise İlçe yönetimleri tarafından başkanlar atanacak.

Denizli’de Merkezefendi, Pamukkale, Çivril, Güney, Serinhisar, Sarayköy ve Acıpayam ilçelerinde İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı için yapılacak olan seçimler, 9 Şubat 2020’de başlayacak ve 29 Şubat 2020’de sona erecek. Yaklaşık 1 ay sürecek olan İlçe Gençlik Kolları seçimi için adaylar hazırlıklarını sürdürüyor.

CHP Gençlik Kolları Denizli İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada 7 ilçede yapılacak seçimler için CHP’li gençler demokrasi şölenine tüm partililer davet edildi. 

Yapılacak olan seçimler için açıklama yapan CHP Gençlik Örgütleri Denizli İl Başkanı Tugay Odabaşıoğlu “Gençlik örgütlerimiz, ilçe başkanlıkları için seçime hazırlanıyor. 7 ilçemizde yapılacak olan seçim için hazırlıklarımız tamamlanmak üzere. Aday olan arkadaşlarımız bizleri aday olarak onure etti. Türkiye gençliğinin daha iyi yaşam koşulları için mücadelesinde CHP Gençlik Örgütleri öncü olma görevi üstlenmiştir ve her süreçte genç arkadaşları ile mücadeleyi sürdürmüştür. Siyasetin sadece üst mercilerde konuşulduğu bir Denizli değil, halkın arasında gençlerin, kadınların arasında konuşulduğu, tartışıldığı ve çözüm yolları arandığı bir Denizli için mücadelemize devam edeceğiz. Gençlik Kollarımız ve Cumhuriyet Halk Partisi için mücadele eden, elini taşın altına koymaktan çekinmeyen tüm genç dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve aday olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kim kazanırsa kazansın, kazanan her daim Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır” dedi.