CHP'Lİ GENÇLERDEN HAFİZE KURBAN ÇAĞRISI

Denizli’de boşanmak üzere olduğu eşi tarafından boğazı kesilen ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan iki çocuk annesi Hafize Kurban Cinayetinin Davası 11 Kasım Pazartesi Günü Denizli Adliyesinde Görülecek.

  • 01 Kasım 2019 - 12:36
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Olay, 27 Ağustos'ta Pamukkale ilçesi İncilipınar Mahallesi 1203. Sokak'ta meydana gelmişti. İddialara göre, eşi U.K. ile bir süredir anlaşmazlık yaşayan Hafize Kurban (23), 27 Ağustos günü 4 yaşındaki kızı ile annesinin evine girmek üzereyken eşi ile sokakta karşılaşınca ikili arasında tartışma çıkmış

Hafize Kurban, eşi U.K. tarafından karın boşluğu, göğsü ve boğazından bıçak darbeleri ile ağır yaralanmıştı.

Çevredekilerin haber vermesi ile Kurban, olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılmış ve 9 günlük yaşam mücadelesi sonucu hayatını kaybetmişti.

CHP DENİZLİ GENÇLİK ÖRGÜTLERİNDEN ÇAĞRI

CHP Denizli Gençlik Kolları Davanın Takipçisi olacağını duyururken halka çağrıda bulundu.İşte Denizli Gençlik Örgütlerinden yapılan çağrı

Hafize Kurban İçin Susma

İnsan canını hiçe sayarak yeni suçlara zemin yaratmamak için 11 Kasım Pazartesi günü saat 09.45’’de Denizli Adliyesi önünde olacağız. Kadınlara yönelik istismarın üzerinde yükseldiği başta erkek egemen değer yargıları olmak üzere her tür yaklaşımla mücadele etmeye kararlıyız. Bu doğrultuda tüm vatandaşlarımızı ses çıkarmaya,birlikte hareket etmeye çağırıyoruz"