CHP'Lİ GENÇLER VEKİL TİN'E: "AL BUNU SEN YE"

CHP Denizli İl Gençlik Kolları Örgütü, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin'e kuru ekmek yolladı.

  • 16 Aralık 2020 - 11:51
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın “Millet aç midesine sadece kuru ekmek giriyor” sözlerine AKP’li Denizli Milletvekili Şahin Tin, “O zaman aç değil demek” yanıtını verdi. Tin’in bu sözleri Türkiye'nin gündemine otururken CHP Denizli İl Gençlik Kolları Örgütü üyeleri ise tepkilerini Vekil Tin'e kuru ekmek yollayarak gösterdiler. CHP Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu "al bunu sen ye" diyerek yaptığı basın açıklamasında kuru ekmek vatandaşın hakkı değildir mesajı verdi.

Başkan Odabaşıoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Meclis görüşmeleri esnasında CHP Grup Başkanvekilimiz Engin Altay’ın Millet aç, midesine kuru ekmek giriyor” cümlesine karşılık

AKP Denizli Milletvekili Şahin Tin: “O zaman aç değiller”

İfadesini kullanmıştır. Millete kuru ekmeği reva görenlere CHP Denizli Gençlik Örgütleri olarak kuru ekmek gönderiyoruz. Alın bunu siz yiyin.

Ekmek fiyatını bilmeyen, yaşam şekli “LÜKS” diye adlandırılan Cumhur ittifakının küçük ortağının askıda ekmek kampanyasından sonra,kuru ekmekle halkın karnının doyacağını iddia eden büyük ortak gündem saptırma amacıyla adeta freni patlamış kamyon gibi ilerlemektedir.

Zaten Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Gençlik Kolları olarak Ensar vakfındaki tacize “Bir Kereden Bir Şey Olmaz” diyen Sema Ramazanoğlu’ndan; 18 yıl önce araba mı vardı diyen Nilgün Ökten; Kuru Ekmek Yiyorlarsa o zaman aç değillerdir diye beyanda bulanan Şahin Tin’den ümidi kesmiştik .

Buradan açık çağrımızdır;

Aşağı mahalle diye adlandırdığınız Denizli’mizin mahallelerinde çöpten yiyecek toplayarak geçimini sağlayan, pazar yerlerine pazar bitişinde gidip artıklardan geçimini sağlayan aileleri, sokakta karton toplayan çocukları, kepenk kapatan esnafı, her gün ceza ile karşı karşıya kalan minibüs esnafını, seyyar satıcıları derdine ortak olmak İçin saraydaki şatafatlı sofralarından kalkıp Ejder meyveleri içecekler bırakıp, o lüks makam araçlarından inmeye ve halka çözüm bulmaya davet ediyoruz.

Halkımızın zenginliğini kuru ekmekle ölçen Şahin Tin’e geçimini sağlaması İçin son nefesini verene kadar kuru ekmek masrafını karşılayacağımızın sözünü veriyoruz!