CHP PAMUKKALE İLÇE ÖRGÜTÜ, 100. YAŞINI GÖKLERDE KUTLADI!

Cumhuriyet Halk Partisi, Pamukkale İlçe Örgütü, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100’üncü yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İstikbal göklerdedir; çünkü göklerini koruyamayan milletler yarınlarından asla emin olamazlar” sözünden hareketle Pamukkale’de balon uçuşu yaptı.

  • 09 Eylül 2023 - 10:33
  • Son Güncelleme : 09 Eylül 2023 - 10:36

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun ve örgütü, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100’üncü yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İstikbal göklerdedir; çünkü göklerini koruyamayan milletler yarınlarından asla emin olamazlar” sözünden hareketle Pamukkale’de balon uçuşu yaptı. İlçe örgütünün havada açtığı “Göklere Yazdık Kalpleri de Kazanacağız, 2024 Yılında Pamukkale Belediyesi’ni Alacağız” pankartı büyük beğeni topladı.

BAŞKAN COŞKUN, “TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN KURUCU PARTİSİ 100 YAŞINDA”

CHP Pamukkale İlçe Örgütü ile partilerinin 100’üncü yıl dönümünde Pamukkale’de havada pankart gösterisi yapan Başkan Coşkun, “Bugün her Cumhuriyet Halk Partili için her Cumhuriyet Halk Partisi üyesi için çok özel ve değerli bir gün. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. yaş gününü kutluyoruz. Bu vesile ile Cumhuriyet Halk Partisi’ni kuran aynı zamanda Devleti kuran iradeye, kişilere, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bugün Pamukkale’mizde mahalle temsilcilerimiz, yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Kollarımız ile birlikte Göklere çıktık. Göklerden bizi izleyen atalarımıza selam olsun" Cumhuriyeti ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni kuran Mustafa Kemal Atatürk'e selam olsun. İsmet İnönü'ye Milli Şefimize selam olsun. Rahmetli Bülent Ecevit'e selam olsun. O penceredeki salladığı eli unutmayacağım rahmetli Türkan Saylan'a selam olsun. Cumhuriyeti kuran Cumhuriyet Halk Partisi’ni kuran herkese selam olsun. Bütün şehitlerimize selam olsun. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu günlere gelmesinde emeği olan herkese selam olsun. Ve hiç unutmasınlar ki onlara yeterince layık olamazsak bile son Cumhuriyet Halk Partili son nefesini verene kadar Cumhuriyet Halk Partisi ve Türkiye Cumhuriyeti bağlı kaldığı kuruluş felsefesi ile birlikte ilelebet payidar kalacaktır.  Tarih boyunca laiklik, demokrasi, insan hakları ve sosyal adalet gibi temel ilkeleri savunan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100 Yaşı kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi'dir' sözünden hareketle hem Cumhuriyet’imizi hem de partimizi Ata'mızın mirası olarak görüyoruz!  Hem partimizin hem de Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun. Geçmişin Mirasıyla Yeni Yüzyıla Ata'mızın gözünden bakmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Odabaşı, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. Yaşını Kutluyoruz”

CHP Pamukkale İlçe Örgütü’nün düzenlemiş olduğu etkinliğe katılım sağlayan CHP Denizli İL Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşı, “Farklı bir etkinlikte Pamukkale İlçe örgütümüz ile beraberiz. Bu etkinlikten dolayı Pamukkale İlçe Başkanlığımıza teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. yılındayız. Bu anlamlı günde Pamukkale örgütümüzü yalnız bırakmamaya çalıştık. ‘İstikbal göklerdedir’ diyen atamızın ruhu şad olsun diyorum ve silah arkadaşlarına bir kez daha minnettar olduğumuzu söylemek istiyorum” dedi.