CHP MERKEZEFENDİ'DEN İTTİFAKA ZİYARET

Denizli Merkezefendi’de CHP, yerel seçimlerdeki Millet İttifakı ortağı İYİ Parti’yi ziyaret ederek birliktelik mesajı verdi.

  • 21 Ağustos 2019 - 11:31
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

CHP Merkezefendı İlçe Yönetimi kurulu, Kadın ve Genclık Kolları, bir süre önce göreve gelen İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı  Mehmet Gökçe ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek başarı diledi.

İYİ Parti ziyaretinde konuşan CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, yerel seçimlerde iki partinin dayanışma ve güçbirliğinin Merkezefendi’de zaferi getirdiğini dile getirdi. Varlıker  “Sokak sokak çalışan ortağımız İYİ Parti’ye teşekkür ederiz. Önceki dönem başkanım Hakan Demirci ve ekibi ittifakımız için canla başla mücadele etti ve Merkezefendi’de kazanılan zafere emek verdiler. Mevcut başkan Mehmet Ertuğrul Gökce de yine bu dönemde hep yanımızdaydı. Yeni yönetimini ile kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

CHP heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuprul Gökce, ittifakın amaç ve başarısının belli olduğunu belirterek “Denizli Büyükşehir’de olmasa da Merkezefendi dahil 5 ilçede millet ittifakı olarak başarılı olduk. Asıl önemlisi Türkiye genelinde kazandığımız başarıdır. Merkezefendi ilçesini konuşmak gerekirse de, önümüzdeki dönemde bu birlikteliğimiz devam etsin istiyorum. ” şeklinde konuştu.