CHP DENİZLİ'DE KARAR VERİLDİ: GEÇİCİ İHRAÇ

CHP Denizli İl Örgütü’nde ipler geriliyor. Partinin İl ve ilçe yöneticilerini eleştirdikleri gerekçesi ile eski Merkezefendi ve Beyağaç İlçe Başkanları’nın da arasında bulunduğu 5 isim hakkında geçici ihraç kararı verildi.

  • 13 Ağustos 2020 - 09:39
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

CHP Denizli’de geçtiğimiz günlerde önce, eski Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ve eski Belediye Meclis Üyesi ve MERTAŞ Yönetim Kurulu üyesi Orhan Karaca İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. Merkezefendi’de yapılan disiplin sevklerinin ardından Beyağaç ilçesinden de disiplin haberleri gelmiş ve eski Beyağaç İlçe Başkanı Salih Gündoğdu ve eski ilçe yöneticileri Mehmet Emek, Ünal Gündem disipline sevk edilmişti.

İL DİSİPLİN KURULU KARARINI VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi İl Disiplin Kurulu’na ifade verilmesinin ardından kurul başkanı Yılmaz Doğan başkanlığında toplanan İl Disiplin Kurulu kesin ihraçları talep edilen 5 isim hakkında karar verdi.

Parti içerisinde yanlış gördükleri kararları partililerin bulunduğu WhatsApp gruplarında eleştirdikleri getirmeleri nedeni ile verilen karara göre Tolga Varlıker 2 yıl, Orhan Karaca 1 yıl, Salih Gündoğdu 2 yıl, Mehmet Emek 2 yıl, Ünal Gündem 1 yıl geçici olarak partiden ihraç edildi.