CHP DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÜN: SANDIKTAN MİLLETİN SESİ YÜKSELECEK KILIÇDAROĞLU CUMHURBAŞKANI SEÇİLECEK

CHP Denizli Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün, bayram münasebetiyle gittiği ilçelerde 2023 sonrası Türkiye'ye işaret ederek, "Sandıkta sizlerin sesi yükselecek, millet ittifakı seçimi kazanacak, Kemal Kılıçdaroğlu da Cumhurbaşkanı olacak" dedi.

  • 23 Nisan 2023 - 13:49
  • Son Güncelleme : 23 Nisan 2023 - 13:54

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün, Ramazan Bayramı münasebetiyle Denizli merkez ve ilçeleri gezdi. Burada temas kurduğu vatandaşlara "Biz milletin vekili olmanın yanında aslıyız, birbirimizi tamamlayacağız" diyerek önemli bir mesaj verdi. Siyasilerin toplum içerisinden çıkan insanlar olduğunu her fırsatta dile getiren Ün, "Denizli milletvekili adayı arkadaşlarımızla sizlerin sesi soluğu olmak için yola çıktık. Sorunları hep beraber yaşıyoruz, çözüm önerilerini de her platformda konuşuyoruz, tartışıyoruz.  Hepimiz birçok şeyi biliyor, farkındayız. Sizlere en yakın gelen, sizlerin derdi ile dertlenen, sizlerin sesi olan insanları meclise göndermeniz bu anlamda son derece onemlidir" dedi. 

"SANDIKTAN SESİNİZ YÜKSELECEK. 

KILIÇDAROĞLU CUMHURBAŞKANI OLACAK"

"2023 sonrası Türkiye'de mecliste el kaldırıp indirecek insan profili artık tarihe karışmıştır"diyen Ün, "Yeni dünya düzeninde ülkemizin konumunun net belirlenmesi son derece önemlidir. İkinci Türkiye yüzyılında izleyecek olduğumuz yol haritası bizlerin geleceğini tayin edecektir. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu dikkate değer bir oy farkı ile Cumhurbaşkanı seçilecektir. Denizli özelinde de mecliste gidecek isimler dikkatlice seçilmelidir. Her oy sorumluluk, her oy vebaldir. Bu noktadan baktığımızda  yenilik, yeni isimler şarttır.  Yorulmuş bir yönetim var. Bu yönetimin artık devir etme zamanı gelmiştir. Yol arkadaşımla biz siz olmaya, en kolay ulaşılabilir bir milletvekili olmaya talibiz. Sandıktan sizlerin sesi yükselecek. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da seçimi kazanacaktır. Millet İttifakı bileşeni teşkilatlar, örgütler ve milletvekili adayları olarak bizler, bu yönde gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün, son olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle de dünya çocuklarına bu bayramımın armağan edilmesinin önemine vurgu yaparak, geleceğin teminatı çocukların ve gençlerin bayramını kutladı.