CHP DENİZLİ, İSTANBUL'DA GÖNÜLLERE DOKUNDU

CHP Denizli teşkilatı İstanbul'da Ekrem İmamoğlu için hemşehrileri ile buluştu. Denizli Gençlik örgütü ise saha çalışmalarına katılarak vatandaşla bir araya geldi.

  • 20 Haziran 2019 - 20:52
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

CHP Denizli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Bakırköy ilçesinde Tarık Akan Kültür Merkezinde İstanbul'da yaşayan Denizlilere buluşma davetinde bulundu. Davete Denizliler yoğun katılım gösterdi.

Aynı zamanda Denizli'den Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi ve Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik'in yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ve Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, Bakırköy Belediye Başkanı  Bülent Kerimoğlu, İzmir Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, CHP Denizli Gençlik kolları üyeleri ile İstanbul’da yaşayan Denizli ve Egeliller katıldı.

Toplantıda Ekrem İmamoğlu'na tam destek verdiklerini dile getiren Egeliler, tüm gün saha çalışmalarına katılarak desteklerini gösterdiler.

Saha çalışmalarında aktif rol gösteren CHP Denizli Gençlik örgütünü Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'da yalnız bırakmadı.