CENGİZ, SEÇİM OFİSİ AÇTI

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (SMMMO) önümüzdeki Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan, olağan genel kurulunda meslekte erdem grubunun adayı Mali Müşavir Hakan Cengiz seçim ofisi açtı.

  • 02 Mart 2022 - 18:18
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi ilçesindeki Sırakapılar mahallesi Berkman işhanı zemin katında gerçekleştirilen seçim ofisi açılışına Mali Müşavirler yoğun ilgi gösterdi.

Seçim ofisinin açılış töreninde konuşan Meslek Erdem Grubu adayı Mali Müşavir Hakan Cengiz, açılışa gösterien ilgiden dolayı meslektaşlarına teşekkür etti.  Bu yıl 32. kutlanan mıhasebe haftasını kutladı. 

Cengiz,  Mayıs ayında yapılacak genel kurulda aday olduğunu da belirterek, “Üyelerimize hizmet için yola çıktık. Kongremizin Mali Müşavirlere yakışan demokratik bir ortamda geçeceğine inanıyorum. Amacımız üyelerimize daha kalkiteli hizmet verebilmek. Göreve geldiğimizde ben ve ekip arkadaşlarım Muhasebecilerin çözüm bekleyen sorunlarına seyirci kalınmaması için var gücümüzle mücadele etme sözü veriyoruz. Kamu ile mükellef arasında köprü görevi gören, ülkemizin güçlü ekonomisi için güçlü bir mali müşavirlik kurumunun varlığına inanan mali müşavirlik ve yeminli mali müşavirlik mesleğimizi iş dünyamıza ve ülkemize değer katarak geliştireceğiz, yarınları umutla şekillendireceğiz” dedi.