CAVİDİLSPOR MANİSA’DAN PUANSIZ DÖNDÜ

Babadağ Belediyesi Cavidilspor Voleybol takımı, dün Akhisargücü ile yaptığı maçta 3-0 yenilerek 3 puanı alamadı. Kıran kırana geçen maçta setler az farkla kaybedilirken takım antrenörü Sedat Zahra haftaya yapılacak maçtan galibiyetle dönerek ligdeki yerlerini koruyacaklarını belirtti.

  • 19 Ekim 2020 - 13:08
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Babadağ Belediyesi Cavidilspor Voleybol takımı dün deplasmanda oynadığı maçta 3 puanı alamadı. Manisa’da 16:00’da oynanan maçta örnek bir mücadele sergileyen Cavidilspor maçta tüm çabalarına rağmen 3-0 yenildi.

Cavidilspor ilk sette 26-24 ikinci sette 25-22 ve son sette ise 25-21 yenik düştü. Setlerde kıran kırana yapılan mücadelede Cavidilspor’un erkek voleybolcularının mücadeleyi hiç bırakmadıkları gözlendi.

Babadağ Belediyesi Cavidilspor Erkek Voleybol Takımı’nın antrenörü Sedat Zahra maç sonrası yaptığı açıklamalarda “Ligin ikinci maçında 3-0’lık bir mağlubiyet aldık. Ancak bu yenilgi sadece yenilgi olarak adlandırılamaz. Çünkü oyuncularımız her sette müthiş bir mücadele gösterdiler. Setleri hep çok az farkla kaybettik.

Önümüzdeki hafta evimizde Tofaş Spor’la oynayacağız ve mutlaka galibiyet alıp ligin üstünde yerimizi koruyacağız.” dedi.