ÇARŞAMBA GECELERİ PELİNSULARDAYIZ

Denizli'de pub kültürünü adeta baştan yazan Aycha Pub, oryantel ve zennenin sahne aldığı Çarşamba gecesinde eşsiz bir eğlenceye imza attı.

  • 23 Eylül 2021 - 04:44
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Aycha Pub, Çarşamba geceleri düzenlediği özel bir partiyle gece hayatına farklılık katmaya devam ediyor. Pub kültürünü adeta baştan yaratan ve oryantal ile zenne sahnesiyle club müziğinin birleştiği gecede, misafirlere unutulmaz zamanlar yaşattı. 21.00'da açılan kapılar sabahın ilk ışıklarına kadar müzik ve dansla devam eden bir gece sundu.


Pamukkale üniversitesi öğrencilerininde yoğun ilgi gösterdiği "Pelinsulardayız" partisi Çarşamba gecelerinin en çok konuşulanlarından olmaya devam ediyor. Zenne ile Oryantal gösterileri ve darbuka şovlarıyla klasik pub kültürünü bir kenarda bırakan "Aycha Pub" alışılmışın dışında bir eğlence sunma konusunda iddialı görünüyor.


Katılımcıların müzik ve dans eşliğinde saatlerce eğlendiği partide unutulmaz anlar yaşanırken işletmeci Raşit Ayça, alışılmışın dışında bir eğlence sunmaya devam edeceklerini dile getirerek bu hafta yapacakları 2 büyük partiye tüm Denizlilileri davet etti.


Bu Cuma ve Cumartesi günü kapılarını 2 büyük partiyle açacaklarını kaydeden Ayça; "Cuma gecesi Hakan Keleş ve Cumartesi günü ise Sıla Özbek ile kapılarımızı açacağız. Uzun zamandır hasretini çektiğimiz eğlence ve müzik dolu gecelere kendi yorumumuzu katarak Denizli halkını ağırlamaya devam edeceğiz" dedi.






Haber Foto Galeri