ÇARDAK HAVALİMANI KORONA ALARMI VERDİ

Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Denizli Çardak Havalimanı'nda görevli bir güvenlik görevlisinin korona virüs testi pozitif çıkması sonucu güvenlik görevlisinin bulunduğu vardiyadaki güvenlikler tedbir amaçlı karantinaya alındı. Güvenliğin, itfaiyede çalışan kardeşinin ve 1 yaşındaki çocuğunun da virüse yakalandığı tespit edildi.

  • 04 Ağustos 2020 - 12:09
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Çardak Havalimanı'nda Kurban Bayramı'nın ikinci gününde korona virüs vakası tespit edildi. H.Ş isimli güvenlik görevlisinin korona virüs testi pozitif çıktı. Test sonuçlarının ardından H.Ş'nin vardiyasında bulunan yaklaşık 22 güvenlik görevlisi tedbir amaçlı 14 günlük karantinaya alındı.

KARDEŞİNDE DE TEST POZİTİF ÇIKTI

H.Ş'nin testinin pozitif çıkmasının ardından ailesinde yapılan filyasyon çalışması ile Çardak İtfayiyesi'nde çalışan kardeşi K.Ş'nin de virüse yakalandığı tespit edildi. K.Ş tedavi altına alınırken itfaiyede vardiyasında bulunan 3 arkadaşı tedbir amaçlı karantinaya alındı.

BEBEĞİNDE DE KORONA VİRÜS TESPİT EDİLDİ

Yaşanan vakaların ardından bir kötü haber de güvenlik görevlisi H.Ş'nin 1 yaşındaki çocuğundan geldi. Ailede görülen virüsün 1 yaşındaki bebeğe de bulaştığı öğrenilirken vakaların Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.