CAMİ ÇIKIŞI YAŞLI ADAMI ÖLDÜRMÜŞLERDİ, 7 KİŞİ TUTUKLANDI

Denizli’de geçen Eylül ayında Honaz ilçesinde yatsı namazı sonrası Veysi Özbey'i öldüren kan davalıları yakalandı. Olayla ilgili gözaltına alınan biri askeri personel 9 kişiden 7'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • 27 Kasım 2021 - 05:09
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

25 Eylül'de Denizli’nin Honaz ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde meydana gelen olayda; 72 yaşındaki Veysi Özbey, yatsı namazını kıldığı Yeni Cami’den evine gitmek üzere çıktı. Özbey’in çıkışını bekleyen kimliği belirsiz bir şüpheli, saklandığı ağaçların arasında çıkarak ateş etti. Başından isabet alan yaşlı adam kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından Honaz Devlet Hastanesine kaldırılan Özbey, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

2 Ay Sonra Yakalandılar

Cinayetin ardından polis tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında çevrede bulunan bir çok güvenlik ve KGYS kameraları ile PTS kayıtlarının titiz ve kapsamlı bir şekilde incelendi. İncelemelerin ardından olayın inde olduğu öğrenilen 1'i askeri personel 9 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 7'si tutuklanarak cezaevine girdi. Yapılan aramalarda 1 adet Tomson marka hafif makinalı tüfek, 4 adet tabanca, 383 adet tabanca fişeği ve 2 adet araç plakası, dijital materyaller ve evraklar ele geçirildi.


Haber Foto Galeri