ÇAMELİ'NİN EŞSİZ MANZARASI GÖRENLERİ HAYRAN BIRAKTI

Çameli ilçesi, Arıkaya köyünden çekilen bir gökyüzü fotoğrafı görenleri hayran bıraktı. Sosyal medya üzerinden paylaşılan fotoğraf eşsiz güzelliği gözler önüne çıkardı.

  • 13 Haziran 2021 - 00:32
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'den İlyas Kurban isimli bir gökyüzü fotoğrafçısı, Denizli'nin Çameli ilçesi, Arıkaya köyünden çektiği bir fotoğrafla eşsiz bir manzaranın güzelliğini sanatseverler ile paylaştı. Fotoğraf sanatçısı çektiği fotoğraf ile de fotoğraf ve doğa meraklılarını köyüne davet etti. 

Kurban yaptığı paylaşımda: "ARIKAYAKÖYÜ (Çameli DENİZLİ)

Burası köy içi eski okulun bulunduğu alan köyümüzün haneleri geniş alanda dağınık halde olduğundan bulunduğum konum tam orta sayılabilir. Karşı da ışıkların mesafesi kadar kuzeye iki katı kadar batı ve doğuya uzanıyor, nüfus 600 civarıydı sanırım, denizden yükseklik ortalama 1200 metre. Üzeri bulutlu dağlar soldan itibaren boncuk dağları ve kargın dağları en yüksek nokta 2421 ile bulutların örttüğü göktepedir. (Batı torosların en batısı) 2200 rakımlı yaylacık dağı yamaç paraşütü sporlarında adından söz ettirmektedir. Karşı dağların hemen arkası Fethiye'dir yol biraz stabilize olduğundan yakın olmasına rağmen(60km)bir buçuk saat sürerKöyümüzün geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır ayrıca ceviz, elma, kiraz yetiştirilir ve çok lezzetlidir. Örtü altı sebze üretimi, seracılık gelişmektedir" mesajı verdi.

İŞTE O FOTOĞRAF


SANATÇININ ÖNCEKİ FOTOĞRAFLARI


Haber Foto Galeri