ÇAMELİ'DE PUBG TURNUVASI FİNALİ YAPILDI

Dünyada ve Türkiye’de son yıllarda hızlı bir yükseliş gösteren elektronik sporlar (E-Spor) arasında öne çıkan PUBG oyununun ödüllü turnuvası Denizli’nin Çameli İlçesi’nde ilk kez gerçekleşti. 50 takımın katıldığı turnuvanın finali yapıldı. Finalde 56 puan alan ROYAL GANG takımı birinci oldu.

  • 05 Ocak 2021 - 21:53
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Oyun dünyasının en sevilen oyunlarından olan PUBG turnuvası, Çameli Belediyesi’nin de desteği ile Çameli Gençlik Topluluğu tarafından düzenlendi.

Çameli Gençlik Topluluğu tarafından düzenlenen ödüllü PUBG Turnuvası'na 4’er kişilik ekiple 50 takım katıldı. Turnuvanın ilk ayağında 25’er takımla 2 odada oynanan PUBG Turnuvasında finale 16 takım kaldı.

Final gecesinde yarışan 16 takımda 64 kişi kıran kırana bir mücadele verdi. Final mücadelesinde 56 puan alan ROYAL GANG takımı birinci olurken, 38 puanla Team CRY takımı ikinci, 35 puan alan JUDGE takımı üçüncü oldu.

Çameli Gençlik Topluluğu Lideri ;Tunahan Gencel, “ Çameli Belediyesi tarafından desteklenen ve Çameli Gençlik Topluluğu tarafından düzenlenen PUBG turnuvamıza, Çameli genelinde 50 takımla 200 gencimiz katıldı. 200 gencimizin katıldığı turnuvada 2 oda kurularak 100’er kişilik ekiple ilk ayağımızı gerçekleştirdik. Finale 32 kişiden oluşan 2 oda arasında 8’er takımımız yükseldi. Toplamda 16 takım ile 64 gencimiz yarıştı. Final karşılaşmasında ROYAL GANG takımımız birinci oldu. Yılbaşından sonra ödül olarak belirlediğimiz 600 UC veya ROYALE PASS birinci olan takımımızın oyun hesaplarına eklenecektir Gencel ;Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a teşekkür ederiz dedi.