ÇAMELİ’DE GÖNÜLLER TOK, KALPLER BİR

Çameli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Tarafından hazırlanan proje ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarla dayanışmayı Ramazan ayında da artırarak sürdürüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara günde iki öğün yemek veriliyor

  • 07 Mayıs 2021 - 13:54
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayıdır. Bu yıl korona virüs nedeniyle kalabalık iftar sofralarında Buluşamıyoruz Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi 100 ihtiyaç sahibi, yalnız yaşayan veya fiziki durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza Sadece Ramazan Ayında değil sürekli olarak sosyal mesafe ve hijyen kurallarına alınarak iki öğün yemek dağıtımına devam edecek.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Tarafından gerçekleştirilen Çameli Belediyemizin koordinesinde 100 ihtiyaç sahibine iki öğün sıcak yemek dağıtıyoruz Bizler komşusu açken tok yatanlardan olmadık. Her zaman ihtiyaç sahibi hemşerilerimiz ile dayanışma içindeyiz.

Ramazan Ayında da bu dayanışmamızı ve paylaşımımızı artırarak sürdürüyoruz. Tüm bunları yaparken de ‘sağ elin verdiğini sol elin bilmesin’ fikriyle hareket ediyoruz” dedi. Bu yıl salgın nedeniyle sofralar ayrı ama gönüller bir. Olamasakta Allah sofranızdan bereket, hanenizden sağlık ve huzuru eksik etmesin” diye konuştu.