ÇAMELİ'DE GÖKYÜZÜ RENGARENK

Denizli’nin Çameli ilçesinde düzenlenen ‘Çameli Yaylacık Türkiye Yamaç Paraşütü Şampiyonası’na 17 ülkeden 110 yamaç paraşütçüsü katılıyor.

  • 28 Temmuz 2019 - 14:21
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Sıcak havaya rağmen Çameli’ye gelen ve yamaç paraşütçülerini izleyen vatandaşlar güzel dakikalar geçirdi. Yaylacık Dağı’nda düzenlenen etkinliğin çok güzel geçtiğini belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "17 ülkeden 110 yamaç paraşütçü Çameli’de şampiyonaya eşlik ediyor Havanın şartları gerçekten çok güzel. Paraşütçüler de bundan dolayı bu yükseklikte uçmaktan büyük zevk alıyor. Çameli’den vatandaşlarımız da bu görüntüyü izlemekten çok memnunlar. İzlemek isteyen herkesi ilçemize bekliyoruz" dedi.

YOĞUN İLGİ

Yamaç paraşüte etkinliğine Denizli Ak Parti Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Sayın Cahit Özkan ,Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki,Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı ,Mhp Myk Üyesi Nilay Özcan,Denizli Ak Parti İl Başkan Yardımcıları,Çameli Ak Parti İlçe Sorumlusu Tayyip Yolcu ,Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz ,Mhp Çameli İlçe Başkanı Murat Genç ,Meclis Üyeleri ,Çameli Ak Parti İlçe Yönetimi,Mahalle Muhtarları,Çameli Daire Amirleri ve ilçe Protokolü ve Sampiyonaya ilgi gösteren Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen izleyiciler katıldı.

GÖKYÜZÜ RENGARENK

Yarışmaya Katılan Sporculardan Serdar Tur Kuşlar gibi özgürce uçabilmek. Herkesin hayatı boyunca bir kez yaşaması gereken bir his. Bunun için de Türkiye'de en doğru adres Çameli Yamaç Paraşütü Pisti alanıdır Gülşah Has ise pist alanını oldukça beğendiğini dile getirerek, "Ben bu alanı çok sevdim. her bölgesinden uçuş yapılabiliyor. Burası özellikle paraşüt sporcuları için çok güzel bir yer.

Yarışma Organizatörü Akın Gökbulut kadar Türkiye’nin bir çok bölgesinde uçuşlar gerçekleştirdik oprganisazyonlara katıldık Çameli İlçesinde bulunan Yaylacık Dağı Pist alanı gerçekten mükemmel her yerden atlama ve hava sirkolasyonu sporculara keyif katıyor Yarışmacılar da Yaylacık Dağında uçmanın keyfini yaşadıklarını anlatarak, dereceye girmek için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.