ÇAMELİ'DE CAN DOSTLAR UNUTULMADI

Çameli Belediyesi , koronavirüs nedeniyle hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokaktaki dostlarımızı yalnız bırakmayarak beslenme noktalarına ve Sokak hayvanlarının yoğun olduğu bölgelere mama bırakarak mama takviyesi gerçekleştirdi

  • 14 Aralık 2020 - 10:21
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını riski nedeniyle ilçe genelinde vatandaşlara 7-24 kesintisiz hizmet sağlamak için tüm tedbirlerini alan Çameli Belediyesi, genelge sonrası iki günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sokak hayvanlarının beslenmesinde önemli rol alarak mama dağıtımlarını sıklaştırdı.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Sokağa çıkma kısıtlaması harici günlerinde bile düzenli olarak mama takviyesi gerçekleştiriyoruz ve önem veriyoruz bazen günde 2 kere mama takviyesi gerçekleştiriyoruz yavrularını besleyen veya yavru bekleyen can dostlarımıza daha çok önem veriyoruz her canlı bizim çok önemli onlarda bir can taşıyor yavru köpeklerimize ve kedilerimize süt takviye ediyoruz Yavru köpek ve kedi tıpkı bebeklerdeki gibi sık beslenmeye ihtiyaç duyar. Gün içerisinde belli periyotlarla en az 3-4 defa karınlarının doyurulması gerekir. Patili dostlarımızın özellikle sokağa çıkma yasağında aç kalmaması çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sokak hayvanlarının yoğun olduğu bölgelere mama bırakarak aç kalmalarının önüne geçmeye çalışıyoruz. Çameli Belediyesi çalışmalarımızı aralıksız devam edecektir" dedi.