ÇAMELİ OVASI ARAZİ TOPLULAŞTIRMA İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

  • 26 Şubat 2021 - 15:08
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan 2014 Yılında Göreve Başladığımız Günden İtibaren Çameli’nde Tarıma Önem Verdik Bereketli Topraklarımız Her Türlü Mahsulü Veriyor 7 Yılda Tarımda Geldiğimiz Nokta Belli Arazi Toplulaştırması İle Küçük, Parçalı Ve Kullanımı Zor Araziler Azalacak. Düzenli Ve İdeal Parseller Oluşacak. İlçemizde Kullanılabilir, Üretim Yapılabilir Arazi Miktarı Artarak İlçenin Tarıma Dayalı Ekonomisi Güçlenecektir.

ARAZİLER DEĞERLENİYOR, MASRAFLAR DÜŞÜYOR

Başkan Arslan Tarım Arazilerinden Ki Yapısal Bozukluklar Verimin Düşmesine Neden Olmakta Verim Artırıcı Tedbirlerin Alınmasını Öngörmektedir. Bu Nedenle Parseller Arasındaki Uzaklık Kısalacak Ve Buna Bağlı Olarak Ulaşım Giderleri Azaldığından; Zaman, İşçilik Ve Yakıttan Tasarruf Sağlanacak Ve Arazi Değerlenecek. Bu Yatırımlar İle Tarımdan Elde Edilen Gelirin Yükseltilmesi Çiftçimizin Sosyo-Ekonomik Durumunun İyileştirilmesi Ve Yaşam Refahının Artırılması Hedeflenmektedir. Arazi Toplulaştırması Ve Tarla İçi Geliştirme Projesinde emeği gecen Denizli Ak Parti Milletvekillerimiz Av.Cahit Özkan,Şahin Tin,Nilgün Ök,Ahmet Yıldız ve DSİ Genel Müdür V. Kaya Yıldız’a ve DSİ 21. Bölge Müdürü Göktuğ İlter’e teşekkür ederiz dedi.

İHALE TARİHİ

Denizli Çameli Ovası Arazi Toplulaştırma ve TİGH Projesi İşi İhale Tarihi 25.03.2021 Saat 10:00 DSİ 21. Bölge Müdürlüğü İhale Salonu İzmir yolu 5. km Kuyulu Mevkii -EFELER / AYDIN gerçekleşecektir İhaleye e-imza kullanarak https://ekap.kik.gov.tr/EKAP indirebilir ayrıntılı bilgiye ekapta yer alan ihale dökümanın içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir