ÇAMELİ BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINA DESTEK

Çameli Belediyesi İlçede yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle farklı alanlarda çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Çameli Belediyesi, sokak hayvanlarının olumsuz hava koşullarında aç kalmamaları farklı noktalara mama bıraktı. 

  • 29 Ocak 2021 - 06:16
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Çameli Belediyesi Pandemi nedeniyle yoğun bir biçimde sürdürülen sokak hayvanlarını besleme çalışması, kar yağışının da başlamasıyla birlikte artırarak devam ettiriyoruz diyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; "Kar yağışı esnasında ve kar yağışı sonrasında sokakta bulunan kedi, köpek, ve kuşlar için sabah akşam belirli noktalara yem / mama bırakıldı" dedi.

Konuyla ilgili vatandaşları duyarlı olmaya davet eden Belediye Başkanı Cengiz Arslan “Başta sokak hayvanları olmak üzere tüm hayvan dostlarımızın kışın bu soğuk günlerinde aç ve susuz kalmamaları için belediye ekiplerimizle çalışmalar yapılıyor. Dostlarımızın aç kalmaması ve soğuktan etkilenmemeleri için ekiplerimiz belirli periyotlarla kış mevsimi boyunca besleme çalışmalarına devam edecek. Vatandaşlarımızdan kar yağışı nedeni ile yiyecek bulmakta zorlanan sevimli dostlarımıza yardım etmelerini rica ediyorum” diye konuştu.