ÇAL’DA AHMET HAKAN RÜZGARI: BİRLEŞE BİRLEŞE KAZANACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Çal Belediye Başkan Adayı Ahmet Hakan, bugün adaylık tanıtımı için Çal Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende partililerin karşısına çıktı. Birliktelik mesajı veren Hakan, Çal Belediyesi’ne 6 oklu bayrağı asma sözü verdi.

  • 31 Aralık 2023 - 01:10
  • Son Güncelleme : 31 Aralık 2023 - 01:17

Toplantıya, CHP PM üyesi Bülent Nuri Çavuşoğlu, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı, CHP Baklan Belediye Başkan Adayı Nail Şaşmaz ve partililer katıldı. Yoğun katılımın gözlendiği aday tanıtım toplantısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in gönderdiği çiçek dikkatlerden kaçmadı. 


Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı: 'Beraber Mücadele Ettikçe Kazanan Çal Olacaktır'

Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı, toplantıda yaptığı konuşmada, 'Bizler beraber mücadele ettikçe kazanan Çal olacaktır. Kimse bizim milliyetçiliğimizi, Atatürkçülüğümüzü ve vatanseverliğimizi sorgulayamaz' dedi. 


Dağlı, Çal'da CHP'li bir belediye başkanının yönetimiyle başlayacak günlerin ilk adımını atmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Dağlı aynı zamanda başkanımız kazandığı gün parti rozetini çıkaracak ve tüm Çal’a eşitlikli ve adil bir yönetim sağlayacaktır dedi.


CHP PM Üyesi Bülent Nuri Çavuşoğlu: 'Çal'da Birleştirici Güç Ahmet Hakan Başkanımız Olacaktır'

CHP Parti Meclisi üyesi Bülent Nuri Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada birlik ve beraberliğe duyulan ihtiyacı vurgulayarak, 'Çal'da birleştirici güç Ahmet Hakan başkanımız olacaktır. Kırgınlıkların olması doğaldır, ancak ülke ayaklarımızın altından kayıp giderken artık kırgınlık beslemeye gerek yok. Hep birlikte çalışacağız ve Çal'ı kazanacağız. Çal ilçemizin sosyal belediyecilik anlayışıyla tanışma zamanı gelmiştir' dedi.


CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum: "Birlik ve Beraberlikle Çal'ı Kazanacağız"

CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, Çal ilçesinin adayını birlikte belirleyerek, Ahmet Hakan başkanlarıyla yola çıktıklarını belirterek, "Sokak sokak, mahalle mahalle başkanımla birlikte gezeceğiz ve çalışacağız. Birlik olursak, Çal'ı kazanırız. Çal, 2019'da ittifaka verilmişti ve hepinizin boynunu bükmüştük. Bugün kendi adayımızla Çal Belediyesini kazanacağız" dedi.


Yüksel Kepenek'ten Çal'a Milliyetçi Çağrı: TC, Belediyenin İsmiyle Birleşsin!

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, sahneye çıkarak Çal Belediyesi'nin logosu ile ismin arasına TC yazdırmaya davet etti. Kepenek, milliyetçilik vurgusu yaparak, "Milliyetçiyiz diye mangalda kül bırakmayanlar bunu yapamadı. Bunu sizler başaracaksınız. Sizden tek isteğim, kendi memleketinize gelirken o CHP logosuna belediyede ihtiyaç olduğunu unutmayın. O parti logosunu ve Atatürk'ün ilkelerini Çal Belediyesine kazandırın" şeklinde konuştu.


CHP Çal Belediye Başkan Adayı Ahmet Hakan: "Çal'ı Birlikte Yöneteceğiz"

Etkinliğin sonunda sahneye çıkan CHP Çal Belediye Başkan Adayı Ahmet Hakan, alkışlar ve sloganlarla karşılandı. Sahneye çıkarak birleştirici güç olma ve kazanma sözü veren Hakan, katılımcılara hitap etti. Çal Belediye Başkan Adayı Ahmet Hakan, Pençe Kilit operasyonlarında şehit olan askerleri anarak teröre lanet mesajı verdi.

Hakan, aynı zamanda Suudi Arabistan'da Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Atatürk formalarıyla ısınmalarının kabul edilmemesini eleştirerek Atatürk’ün mirasına sahip çıkan takımları tebrik etti.


Çal'ın son 10 yılına dair yapılamayanları tamamlayacaklarını vurgulayan Hakan, "Çal'ı insan odaklı sosyal belediyeciliğin en güzel örneği haline getireceğiz" dedi.

Projelerinden bahseden Ahmet Hakan, nüfus kaybını durdurmayı ve mevcut nüfusu artırmayı hedeflediklerini ifade etti. Çal'ın demokratik ve geleneksel bir şehir olduğunu belirten Hakan, sosyal ve kültürel etkinliklere daha fazla önem verilmesi gerektiğini vurguladı.


Ekonominin güçlenmesi için çiftçilere ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara destek olacaklarını söyleyen Hakan, 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik rehabilitasyon merkezi kuracaklarını belirtti. Çal'ın kronik sorunlarını çözmeye talip olduklarını dile getiren Ahmet Hakan, mevcut yönetimin 10 yıldır iktidarda olduğunu hatırlatarak değişime olan ihtiyacı vurguladı.

Son olarak öğretmen kimliğiyle seslenen Ahmet Hakan, Çal'ın gerçekten bir değişime ihtiyaç duyduğunu ve bu değişimi birlikte gerçekleştireceklerini söyledi. Çocuklara ve gençlere yönelik projelerle geleceği şekillendireceklerini belirten Hakan, "Değişir bu düzen, döner bu devran, bu düzeni biz değiştireceğiz, birlikte kazanacağız, birleşe birleşe kazanacağız" dedi.