CAFER SARI: GELECEĞİMİZE UMUTLA BAKIYORUZ!

Dünya Türk Birliği Denizli İl Başkanı, Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı ve Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde geleceğe umutla baktığını vurguladı.

  • 29 Ekim 2023 - 01:36
  • Son Güncelleme : 29 Ekim 2023 - 01:46

Dünya Türk Birliği Denizli İl Başkanı Cafer Sarı, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla şu açıklamayı yaptı:

"Dünya Türk Birliği olarak, tarihimizden aldığımız güçle, birlik ve beraberlik içerisinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi, geleceğimizin teminatı olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı günde, tarihimiz boyunca yeniden doğuşlara ve şanlı yürüyüşlere imza atan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere ecdadımızı, vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Sevgili çocuklarımızın ve Türk gençlerinin Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılını içtenlikle kutluyor, gelecek asırlara daha büyük başarılarla ilerleyeceğimize inanıyoruz. Yolunuz bahtınız ve alnınız açık olsun, Allah yar ve yardımcınız olsun."

Dünya Türk Birliği Denizli İl Başkanı Sarı, Cumhuriyet Bayramı'nın kutlanmasının önemine vurgu yaparken, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde geleceğe umutla baktığını belirtti.