BÜYÜKŞEHİR'DEN DENİZLİSPOR'A DEV DESTEK

Denizli Büyükşehir Belediyesinin iştirak şirketi Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, Denizlispor ile 5 milyon liralık sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Denizlispor’a her zaman maddi ve manevi destek veren Başkan Zolan’a teşekkür eden Denizlispor Kulübü Başkanı Uz, “Bu sponsorluğun anlamı bizim için çok önemli” dedi.

  • 21 Ağustos 2022 - 20:22
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Büyükşehir Belediyesinin iştirak şirketlerinden olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, Denizlispor ile 5 milyon liralık sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Sponsorluk sözleşmesi imza töreni Haluk Ulusoy Spor Tesislerinde yapıldı. Törene Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gonca, Ulaşım AŞ Genel Müdürü Mustafa Gökoğlan ve Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz katıldı. Denizlispor’un kentin en büyük markası olduğunu belirten Uz, “Bize her zaman maddi ve manevi destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum. Bu sponsorluğun anlamı bizim için çok önemli” dedi. Söz konusu desteğin Denizlispor’un önünü açacağını kaydeden Uz, “Bunlar bizi mutlu ediyor. Bu sene Denizlispor olarak farklı bir bakış açısıyla sezona başladık. İnşallah hepimiz için hayırlı uğurlu olur” diye konuştu. Başkan Zolan’ın Denizlispor’a desteğini yine esirgemediğini vurgulayan Uz, “Burada bizim aşımızın kaynamasının, otobüsümüzün tekerinin dönmesinin sebebi O’dur. Birçok konuda sığındığımız bir kapıdır. Tekrardan Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Başkan Zolan, bu kentin takımının her zaman yanında olmuştur”

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Gonca ise,

“Bizim felsefemiz Denizlispor eşittir Denizli kentidir. Sayın Başkanımız Osman Zolan Bey bu doğrultuda Denizlispor’a her zaman destek vermiş ve bu kentin takımının her zaman yanında olmuştur” dedi. Geçen yıl yaptıkları sponsorluk antlaşmasını yenilediklerini kaydeden Gonca, “Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ bünyesindeki 230 otobüsümüzün hepsinin rengi yeşil-siyahtır ve biz bu sponsorluğun çok olumlu katkılarını görüyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. 

“Denizlispor Denizli’nin ortak paydasıdır”

Ulaşım AŞ Genel Müdürü Gökoğlan, Denizlispor’un kentin ortak paydası olduğunu belirterek, “Sponsorluğun çok büyük önemi var. Kentimizin ortak paydası Denizlispor ile sponsorluk anlaşması yaparak faydalı olmak istedik. Bu anlamda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ediyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından Denizlispor ile 5 milyon liralık sponsorluk sözleşmesi imzalandı. Kulüp Başkanı Uz daha sonra Gonca ve Gökoğlan’a üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Denizlispor forması hediye etti.