BÜYÜKŞEHİR'DEN ACIPAYAM’DA ASFALT SEFERBERLİĞİ

Acıpayam ilçesinin Kelekçi ve Aliveren Mahallesi ile Yeşilyuva-Söğüt yolunda sürdürdükleri asfalt çalışmalarını inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz" dedi.

  • 03 Eylül 2020 - 09:46
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam ilçesini ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin ilçede sürdürdüğü asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan’a Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, belediye meclis üyeleri, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Fikret Gümüş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. Başkan Zolan ve beraberindekiler Büyükşehir Belediyesinin Acıpayam ilçesinin Kelekçi ve Aliveren Mahallesi ile Acıpayam ve Çardak ilçelerini birbirine bağlayacak Yeşilyuva-Söğüt yolunda hayata geçirdiği asfalt çalışmalarını inceledi. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, vatandaşlarla da sohbet edip dertlerini dinledi. Başkan Zolan, 2014 yılında Büyükşehir ile birlikte "Şehir merkezinde ne varsa ilçelerde de o olacak" anlayışıyla yola çıktıklarını anlatarak, "Bugün baktığımızda şehrimizin birçok yerinde birçok güzel işlere imza attık. Vatandaşımız bizlere güvendi yetki verdi. Biz de o güvene ve emanete sahip çıktık" dedi.

"Hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz"

Kelekçi Mahallesi'nde içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştirerek alt yapı sorununu çözdüklerini, bir kısmında ise üst yapı çalışması da yaptıklarını kaydeden Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Şimdi kalan caddemizi de sıcak asfaltla buluşturma noktasında gayret ediyoruz. El birliği ile gönül gönüle çalışıyoruz. Acıpayam Belediye Başkanımız, teşkilatımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte inşallah hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz. Vermiş olduğumuz sözleri tutmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Allah'ım yarınımızı daha güzel eylesin. Sağ olsun kadirşinas vatandaşlarımız bize her zaman destek oldular. Ben tüm vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum."

El ele daha güzele

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ise, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Acıpayam Belediyesinin el ele çalışmayı sürdürdüklerini belirterek, "Birçok yerde kilit parke taşımız vardı. Geçen dönemde de birçok yerde sıcak asfaltımız vardı, Büyükşehir Belediyemiz geri kalan kısımlarının da şimdi sıcak asfaltını tamamlıyor. İnşallah biz de geri kalan kilit parke taşlarını tamamlayacağız. Büyükşehirle el ele daha nice hizmetler yapılacak inşallah" diye konuştu. İlçe Başkanı Gümüş de, "2002 yılında sadece otobanlarda gördüğümüz sıcak asfaltı artık bugün bin kişinin yaşadığı beldelerde bile görüyoruz. Bu gerçekten çok güzel bir şey. Ülkemizin kat ettiği aşamayı gösteriyor. Burada gördüğümüz fotoğraf her gün gelişen büyüyen Türkiye’yi anlatıyor. Ülkemizin nereden nereye geldiğini, belediyelerimizin verdikleri sözleri ne kadar tuttuklarının resmini görüyoruz bugün" dedi.