BÜYÜKŞEHİR CAN DOSTLARI DA UNUTMADI

Sokağa çıkma yasağı kararının ardından vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için tüm ekipleri ile seferberlik başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, sokakta yaşayan can dostlarını da unutmadı.

  • 12 Nisan 2020 - 16:50
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İçişleri Bakanlığı tarafından 31 ilde alınan sokağa çıkma yasağı kararının ardından vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için tüm tedbirleri alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir yandan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan sokakta yaşayan can dostları için de harekete geçti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu bölgelerde besleme çalışması gerçekleştirdi. Bunun yanında kentin muhtelif yerlerinde, Denizli Büyükşehir Belediyesinin sokak hayvanları için koyduğu mama ve su kaplarını da düzeni olarak kontrol eden ekipler bu süreçte sokak hayvanlarının mağdur olmaması için yoğun çaba harcadı.

“Evinizde

kalın, biz can dostlarımıza da bakıyoruz”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sokağa çıkma yasağı kararı ile birlikte hemşehrilerinin ihtiyaçları için yoğun bir çaba harcadıklarını belirterek bu süreçte can dostları da unutmadıklarını söyledi. İnsanların evinde olduğunu, bu süreçte sokak hayvanlarının beslenmede zorluk çekmemesi için de çalıştıklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Ekiplerimiz sokak hayvanları için şehrimizin belirli bölgelerine mama bırakıyor. Lütfen vatandaşlarımız  evinde kalsın, biz can dostlarımıza da bakıyoruz" dedi.