BU SEFER ÇIKTIĞI TRAFO SONU OLDU

Denizli’de yüksek gerilim hattına çıkan ve polis ekiplerinin ikna edeceği sırada elektrik akımına kapılan şahıs feci şekilde yaralandı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan şahıs hastanede hayatını kaybetti. Vatandaşın daha öncede yarı çıplak halde yüksek gerilim hattına tırmandığı ve emniyet güçleri tarafınca aşağı indirildiği öğrenildi.

  • 24 Ocak 2021 - 06:40
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Olay, Merkezefendi ilçesi Eskihisar Mahallesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde 44 yaşındaki Mehmet Taşkın, daha önce yarı çıplak halde çıktığı aynı yüksek gerilim hattına çıktı. Vatandaşın ihbari üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri gelsede Taşkın, yüksek gerilime kapılarak yere düştü. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan adam hayata tutunamadı.

İLK VUKUATI DEĞİLDİ

Yaklaşık 1 ay önce alkollü araç kullandığı için trafik cezası yediği iddia edilen Taşkın'ın, yüksek gerilim hattının bulunduğu direğe çıkmıştı. Yarı çıplak halde uzun süre direkte kalan vatandaş, müzakereci polis ve psikoloğun çabalarıyla ikna edilmişti.