BU SAATLERE DİKKAT FIRTINA GELİYOR

Denizli’de hava sıcaklığının hafta sonuna göre düşüşe geçmesinin ardından bugün termometreler en yüksek 34 dereceyi gösterirken, öğleden sonra ise fırtına gelmesi bekleniyor.

  • 21 Mayıs 2020 - 08:15
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’de hafta sonu son 75 yılın sıcaklık rekorunun kırılmasının ardından bugün itibariyle sıcaklık düşüşe gösterecek. Hava sıcaklığının bugün en yüksek 34 dereceye kadar yükseleceğini bildiren Meteoroloji, öğle saatlerinin ardından rüzgarın güneybatı yönlerinden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesinin beklendiğini açıkladı. Vatandaşlar ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi ve yer yer toz taşınımı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Ayrıca bugün kuvvetli rüzgâr nedeniyle karbon monoksit zehirlenmelerine karsı dikkatli olunması ve baca çekisinin kontrol edilmesi gerektiği konusunda da Denizlililer uyarıldı. Kuvvetli rüzgarın saat 12.00 ile 00.00 aralarında kendini hissettireceği bildirildi.

CUMA YAĞIŞ UYARISI!

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, yarın Denizli’yi yağış bekliyor.

Hava sıcaklığının 27 dereceye düşeceği Cama günü Denizli’de gökgürültülü sağanak yağış beklenirken, Cuma günü sıcaklıkta büyük düşüş yaşanacak.

Denizli’de haftasonu serin geçecek. Sıcaklık 24 – 22 derece arasında değişecek. Bu iki gün yağış beklenmiyor.