BU MAĞLUBİYET YAKIŞMADI HOROZ!

Denizlispor, ligin 6 haftasında konuk ettiği Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup olarak iç sahada üst üste ikinci yenilgisini aldı. İlk yarı 0-0 biten karşılaşmanın tek golü 67.dakikada Haris Hajradınovıc kaydetti. 25.dakikada Ramadan Seıfeldın’in 80.dakikada Oscar’ın şutu direkte patladı. Yeşil siyahlılar 8 puanda kaldı.

  • 29 Eylül 2019 - 12:07
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İki haftadır gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini ve bunun kendilerine pahalıya mal olduğunu ifade eden Yücel İldiz, “Bu kadar pozisyona girip de gol atamadan kaybetmek hakikaten üzücü. Golleri kaçırmak bize pahalıya mal oldu” dedi. Tecrübeli hoca, “Golleri kaçırınca moraller bozuldu. Rakibin golünden sonra oyundan düşer gibi olduk. Bütün bunlara rağmen hamleler yaptık. Oyunun sonuna kadar inanılmaz goller kaçırmaya devam ettik. Bu kadar pozisyona girip de gol atamadan kaybetmek hakikaten çok üzücü. Bugün gol kaçırmak bize pahalıya patladı. İnşallah önümüzdeki maçlarda yakaladıklarımızı atarız.” dedi.

Maç bitiminde yönetim, taraftarlar, futbolcular ve teknik heyet büyük üzüntü yaşadı. Karşılaşmayı yaklaşık 10 bin Denizlispor taraftarı izlerken, 100 kişilik Kasımpaşa taraftarı da takımına destek verdi. Denizlispor ilk yarı iyi ancak ikinci yarı kötü oynadı. Horozlar birçok gol pozisyonunu hovardaca harcadı. 10.dakikada Aissati’nin pasıyla ceza alanına giren Rodellega’nın vuruşu az farkla auta gitti. 25’de Ramadan Seıfeldın’in şutu direkten döndü. 34’de Barrow’un pasıyla ceza alanında buluşan Rodellega kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen topu ağlarla buluşturamadı. 40’da Seıfeldın’ın pasıyla ceza alanında buluşan Mustafa’nın vuruşunu kaleci Adam çıkardı. 45+’da Barrow’un ortasına isaac vurdu, Kasımpaşa defansı topu çizgiden çıkardı. İlk yarı 0-0 sona erdi. 67’de Rahman Khalılı’nın pasına ceza alanından sert vuran Haris Hajradınovıc topu ağlarla buluşturdu: 0-1. 73’de Özgür Çek Kasımpaşa adına yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamadı. 80’de Oscar’ın kafa şutu üst direkte patladı. 86’da Özgür Çek’in kaleci Adam’dan topu çaldı ancak vuruşunda tekrar Adam gole izin vermedi. Maç Kasımpaşa’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.