BU GURUR MERKEZEFENDİ’YE YETER

TBL’de mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Basket takımı tüm liglerde en iyi taraftara sahip 5 takımdan biri olurken, kamuoyu araştırmalarında da Google'da en çok aranan ve haberi okunan takımların arasında en önemli yerde yer alıyor.

  • 25 Şubat 2020 - 09:29
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

TBL’de mücadele eden ve ligde 3. sırada yer alan Merkezefendi Belediyesi Basket takımında moraller yerinde. Son olarak deplasmanda Ankara temsilcisi Mamak Belediyespor'u farklı mağlup eden temsilcimiz bir başka başarı ve gururu daha yaşıyor.

TÜM TÜRKİYE KONUŞUYOR

Merkezefendi Belediyesi Basket takımı tüm Basketbol liglerinin (Süper Lig dahil) en çok taraftara sahip olan 5. takımı olmanın sevincini ve gururunu yaşıyor. Öte yandan Google arama motorunda en çok aranan ve haberi olan Merkezefendi Basket takımı bu alanda da birçok Süper Lig ve kendi liginde oynadığı takımların tamamını geride bırakıyor.

“SEYİRCİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, her zaman takımın yanında olan Denizlililere teşekkür etti. Deveciler, “Basketbol camiasındaki tüm veriler, spor yazarların ve araştırmacıların da söylediği gibi en ateşli ve en kalabalık seyirciye oynayan 5 takımdan biriyiz. Bizi destekleyen herkese şahsım ve yönetim kurulum adına sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. Öte yandan cuma günü Saat 19.00'da PAÜ Arena'da ligin önemli ekiplerinden Bandırma’yı ağırlayacak olan temsilcimizde hazırlıklar devam ediyor.