BU DÜNYADAN BİR ADEM SUPÇİN GEÇTİ!

İYİ Parti Pamukkale Kurucu İlçe Başkanı ve Türk Ocağı Denizli Şubesi eski Başkanı milliyetçi camianın sevilen ismi Avukat Adem Süpçin, yakalandığı kolon kanseriyle mücadelesini kaybetti.

  • 02 Temmuz 2024 - 18:20
  • Son Güncelleme : 02 Temmuz 2024 - 18:42

İYİ Parti Pamukkale Kurucu İlçe Başkanı ve Türk Ocağı Denizli Şubesi eski Başkanı Av. Adem Süpçin Hayatını Kaybetti

İYİ Parti Pamukkale Kurucu İlçe Başkanı ve Türk Ocağı Denizli Şubesi eski Başkanı Av. Adem Süpçin, uzun süredir mücadele ettiği kolon kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Beş yıldır kolon kanseri tedavisi gören Süpçin, geçtiğimiz Pazar günü fenalaşarak yoğun bakıma kaldırıldı. ERPA hastanesinde tedavi altına alınan Süpçin, maalesef hastalığa yenik düşerek yaşamını yitirdi.

Adem Süpçin’in vefatı, ailesi, sevenleri ve Denizli'deki siyasi camiada derin bir üzüntü yarattı. Av. Adem Süpçin, hem İYİ Parti’nin kurucu ilçe başkanı olarak hem de Türk Ocağı Denizli Şubesi başkanlığı görevinde önemli hizmetlerde bulunmuştu. Denizli’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Süpçin, çalışma hayatında da örnek bir isim olarak biliniyordu.

Adem Süpçin’in cenazesi, yarın öğlen Fetih Camii’nde Servergazi Mezarlığı’na ailesi ve sevenlerinin katılımıyla düzenlenecek olan törenle son yolculuğuna uğurlanacak. Süpçin’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.