BU ÇAĞRIYA KULAK VERİN

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yurt genelinde Koronavirüs (Covid-19) vakalarının artmasıyla birlikte ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ile bir araya geldi.

  • 23 Mart 2020 - 12:48
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İlk günden bu yana uzmanların bulunduğu ‘Evde Kal’ çağrısına Başkan Doğan, Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun ve ilaçlama ekibinden de bir destek geldi. Her geçen gün çalışmalarını ve önlemlerini arttıran Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin ellerinde tuttukları kâğıtlarda ‘Bizler sizin için sahadayız, lütfen sizler de hepimiz için evde kalın!’ ifadeleri yer aldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Başkan Doğan, “Maalesef virüs vakasının ülkemizde artmasıyla birlikte bizler de çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ekiplerimiz gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışıyor. Hemşerilerimizin sağlığı bizim için çok önemli. Bu doğrultu da her mahallemizi ilaçlıyor ve yıkıyoruz. Pazar yerlerindeki esnafımıza ve alışverişe gelen hemşerilerimize maske dağıtıyoruz. Hepimizin çok dikkat etmesi gereken bu dönemde ilaçlama ekibimizle birlikte hemşerilerimize bir çağrıda bulunduk. Bu dönemi en iyi şekilde atlatabilmek adına ‘Evde Kal’ diyoruz” dedi.

DEZENFEKTE YAPILAN KURUMLAR

Merkezefendi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler, 130 devlet okulu, 138 camii, 44 Kur’an kursu, 50 muhtarlık binası, 36 Aile Sağlık Merkezi, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, iki Defterdarlık İl Müdürlüğü binası, Denizli Adliye Sarayı, Barolar Birliği Binası, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait altı bina, 112 Sevindik ve Bahçelievler Şubeleri, Merkezefendi Kaymakamlığı, Merkezefendi İlçe Seçim Kurulu, bazı meslek odaları, SGK, 15 PTT şubesi, TÜİK, 3 adet Sosyal Hizmetler Binası, Halk Eğitim Merkezi, Merkez Bankası, İş-Kur, Öğretmen Evi, Gençlik İl Spor Müdürlüğü, Aselsan, Denizli Valiliği, Denizli Müze Müdürlüğü, Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü, TCDD Gar Müdürlüğü, Kaleiçi Çarşısı, Otonomi Galericiler Sitesi, Belediye-İş Sendikası, DSİ Müdürlüğü, Kadın Sığınma Evi, İl Sağlık Müdürlüğü, KOSGEB, İl Gıda Laboratuvarı, TÜVTÜRK ve Huzur Evi’ni ilaçladı.